1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 14:00

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice zasadila knockaut Staré Říši v poslední minutě zápasu


Branky


0

Mnoho zkušených trenérů a expertů vyslovilo větu, která se vztahuje i k tomuto zápasu, že fotbal nemá logiku. Přestože prakticky celý zápas byli domácí lepší hostů, nebylo jim to v konečném účtování nic platné. V samotném zápase se hrál fotbal dobré úrovně s nešťastným koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali na začátku prvního poločasu vedení z ojedinělé akce, od tohoto momentu byli domácí lepším týmem a do poločasu zaslouženě vyrovnali z pokutového kopu Karkulou. Po obrátce nasadila domácí rezerva vyšší tempo s cílem zápas rozhodnout pro sebe. Bohužel i přesto, že domácí byli lepším týmem, zahazovali jednu šanci za druhou. Na konci zápasu si oba týmy vypracovali dvě vyložené šance na definitivní rozhodnutí zápasu, ale pálili slepými náboji. Když už se zdálo, že sudí zápas ukončí za nerozhodného stavu, podnikli hosté poslední útok, dostali se do pokutového území domácích a jak již to ve fotbale bývá, štěstěna jim přála, odražený míč nasměroval do brány Michal Plaček. Brtnice si tak odvezla šťastnou výhru v zápase, kterému by více slušela remíza.



Sestavy


FSC Stará Říše B
K. Neuman [-] - P. Štěpnička [-] , P. Dohnal [-] , D. Kouba [-] , L. Pivonka [-] - P. Pokorný [-] , Z. Fabeš [-] , F. Florián [-] , I. Rygl [-] - L. Karkula [-] , J. Florián [-] (60. F. Bartoň [-] )

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - Z. Brussmann [-] , J. Brancuzský [-] (67. T. Štefl [-] ) , M. Plaček [-] , J. Vyskočil [-] - Z. Doležal [-] , J. Zelený [-] , T. Doležal [-] , J. Doležal [-] - J. Vyskočil [-] , A. Frolda [-]

ŽK: 28. Z. Fabeš , 72. P. Dohnal - 27. J. Vyskočil , 33. J. Zelený , 66. Z. Doležal , 88. Z. Brussmann .
Hráči zápasu: I. Rygl - J. Plaček , A. Frolda .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.