0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec těsně vyhrál v Tisu


Branky


11

Tis si v minulém kole vyšlápl na favorita ze Štoků, teď přivítal dalšího - z Humpolce. Tentokrát se ale překvapení nekonalo a hosté si odvezli vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maršík rozhodl ve 4. minutě

Juniorka Humpolce přicestovala do Tisu, který v minulém kole deklasoval první Štoky, druhý tým nejnižší krajské soutěže z Humpolce tak nečekalo rozhodně nic jednoduchého. První poločas byli možná o něco málo opticky lepší hosté, kteří měli lepší pohyb a jejich kombinace dělaly soupeři velké problémy. První a vlastně nakonec i poslední branku zápasu vstřelil hostující Dominik Maršík po přihrávce Bláhy a povedené střele na vzdálenější tyč Sojkovy branky. To se psala čtvrtá minuta utkání, opravdu povedený vstup hostů do zápasu - 0:1. Pak byli i nadále aktivnější hosté, ale další šance humpolecké rezervy, konkrétně Kratochvíla, Fikara a Žatečky zlikvidoval domácí brankář Sojka. I domácí hrozili a to především z trestných kopů, ale jejich zakončení byly nepřesné, nebo skončily v rukavicích hostujícího brankáře Páši. Po pětačtyřiceti minutách se tak šlo do kabin za stavu 0:1 pro rezervu Humpolce.

V druhém poločase již gól nepadl

Druhá pětačtyřicetiminutovka  nabídla k vidění poměrně vyrovnaný fotbal, hostující juniorka mohla přidat pojistku v podobě druhé branky, ale Kratochvíl, řítící se sám na domácí svatyni, neprostřelil brankáře domácích Sojku. A podruhé v zápase nenašel na domácího ochránce svatyně recept ani Bláha. Domácí v závěru při honbě za vyrovnáním přitlačili, ale proti byl humpolecký brankář Miloslav Páša a také nepřesné zakončení domácích hráčů. Hrdinou zápasu se tak stal humpolecký Dominik Maršík, díky jehož brance z úvodu zápasu si hosté odváží tři důležité body.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Musím konstatovat, že domácí Tis potvrdil kvalitu a v nadprůměrném zápase z obou stran jsme byli o tu jednu proměněnou šanci lepší. V závěru nás podržel výborně chytající brankář Páša.



Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - J. Bárta [-] , J. Benák [-] , F. Radil [-] , Z. Benda [-] (76. T. Vacek [-] ) , J. Hortenský [-] (84. M. Kozlík [-] ) , P. Šiška [-] , J. Zezulák [-] , J. Rosecký [-] , J. Novotný [-] , P. Šidlák [-]

AFC Humpolec B
M. Páša [-] - P. Fikar [-] , M. Podoba [-] , T. Vrátný [-] , T. Doležal [-] - D. Maršík [-] , J. Žatečka [-] , D. Kříženecký [-] , L. Bláha [-] - A. Beránek [-] (87. Š. Eremka [-] ) , M. Kratochvíl [-] (82. M. Farka [-] ) -

ŽK: 65. J. Novotný , 90. J. Benák - 45. M. Podoba , 83. P. Fikar , 86. M. Farka , 90. Š. Eremka .
Hráči zápasu: J. Sojka - D. Maršík , M. Páša .
Místo: Tis. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Jan Růžička
Tip experta: výhra hostů

Mohl by to být pohledný fotbal a věřím ve vítězství hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích