Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochatec si poradil s Černovicemi


Branky


10. D. Dundáček , 13. M. Venc , 34. D. Dundáček , 45. V. Brož , 79. M. Venc , 89. M. Venc - 19. M. Mazanec
11

Jednoznačná záležitost se odehrála v Rozsochatci, který hostil Černovice. Domácí také potvrdili roli favorita a nasázeli svému soupeři šest "kousků".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakročili k vítězství

Začátek zápasu byli lepší domácí z Rozsochatce, kteří zatlačili hosty z Černovic na jejich polovině, ale k ohrožení branky hostů to nevedlo. Až v 10. minutě domácí přenesli míč doprava na Daniela Dundáčka, ten zatáhl míč do vápna a střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. Ve 13. minutě se přes tři hráče prosadil Bílek, který přihrál na hranici vápna Martinu Vencovi a ten zvýšil na 2:0. Po druhém gólu domácí polevili a tak se do hry začali dostávat hosté. Kterým se také podařilo snížit. Nařízený pokutový kop ještě domácí brankář Špilka chytil, ale na dorážku hostujícího Martina Mazance už nestačil. Poté se na zeleném pažitu odehrávala vyrovnaná hra bez výraznějších šancích na obou stranách, až do 34. minuty, když skvěle podržel míč Martin Venc a patou přihrál Danu Dundáčkovi a ten střelou na zadní tyč zvýšil na 3:1. Těsně před přestávkou se z rohu prosadil Václav Brož a zvýšil náskok domácích na 4:1. Do šaten tak mohli jít domácí spokojeni s třígólovým vedením v zádech.

Venc dokonal hattrick

Druhý poločas domácí trochu polevili. A tak hosté začali ohrožovat domácí branku, ale ke snížení stavu to nevedlo.  Do konce zápasu stihl ještě po únicích dva góly dát Martin Venc, nejprve v 79. minutě zvýšil na 5:1 a o deset minut později, v 89. minutě, těsně před koncem zápasu, završil svůj hattrick a upravil tak na konečných 6:1. Žádné překvapení se tak neudálo, všechny tři body zůstaly, dle předzápasového očekávání, v Rozsochatci. Černovice tak ani na devatenáctý pokus nezvítězily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec
Jakub Fiala, trenér: Ze začátku zápasu jsme byli lepší a dali dva góly, ale pak jsme trochu polevili a nechali hosty snížit. Pak jsme přidali dvě branky do poločasu. Druhý poločas jsme zase polevili, ale ke snížení to už nevedlo.




Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec
J. Špilka [-] - M. Venc [-] , D. Pelikán [-] , D. Fiala [-] (64. A. Sizov [-] ) , J. Bílek [-] , L. Plodík [-] , D. Dundáček [-] (36. L. Mutl [-] ) , D. Meloun [-] , V. Brož [-] , R. Venc [-] (39. J. Dlouhý [-] ) , P. Dundáček [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , J. Hůlka [-] , T. Kohout [-] , T. Hlásek [-] , M. Buček [-] , V. Hůlka [-] (62. J. Filípek [-] )

ŽK: 53. D. Pelikán - 45. M. Mazanec , 65. J. Hůlka .
Hráči zápasu: J. Špilka , M. Venc , D. Dundáček - M. Mazanec .
Místo: Rozsochatec. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Nenadál Pavel - SLIŽ Emil, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích