Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov těsně porazil Ransko


Branky


11

Nový Rychnov oslabený o dva vykartované hráče z posledního zápasu přivítal doma předposlední Staré Ransko a díky výhře se posunul na šestou příčku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

Nový Rychnov se díky poměrně slušným jarním výsledkům dostal do klidného středu tabulky, vždyť na jaře už dokázal porazit i tak kvalitní soupeře jako třetí Habry nebo také před týdnem výhra 4:3 v Antonínově Dole, kdy svěřenci trenéra Parkana dokázali soupeře, i přestože dva z nich viděli červené kartonky za fauly, přetlačit a vyválčili tak důležité tři body. To jejich soupeř ze Starého Ranska má úplně jiné starosti. Na jaře zatím nedokázali získat jediný bod a jejich pět bodů z podzimní části sezóny stačí pouze na to, aby se spolu s posledními Černovicemi usadili na samém chvostu tabulky a přichystali se tak nejspíš na podzimní sezónu v okresním přeboru. Nicméně Staré Ransko nerozdává tři body svým soupeřům rozhodně zadarmo! Své soupeře dokáže vždy hodně potrápit. A nejinak tomu bylo i v zápase v Novém Rychnově. První poločas se hrál poměrně vyrovaný fotbal, jako první šli do vedení novorychnovští. Ve 25. minutě Brož našel výborně Davida Šustra a ten nedal brankáři Kadlecovi šanci - 1:0. Ale už o osm minut později bylo srovnáno, když tečovaný centr Lukáše Pečenky zapadl za záda domácího brankáře a kapitána Holana - 1:1.

Druhý poločas opanovali domácí

Ve druhém poločase si zřejmě novorychnovští něco řekli, protože na hřiště vyběhlo úplně jiné mužstvo, které převzalo iniciativu a bylo mnohem lepší. Slabší chvilku si v 53. minutě vybral jinak výtečně chytající brankář Kadlec, když neudržel vysoký míč od Vojtěcha Mareše a ten mu propadl za záda do sítě - 2:1. V 62. minutě se prosadil domácí mladičký střelec Brtnický a vyslal svůj tým do vedení 3:1. Hosté korigovali až v závěru zásluhou Filipa Dymáčka na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Josef Chlebeček, zpravodaj: Dnes jsme byli jednoznačně lepší a zaslouženě jsme zvítězili.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
J. Holan [-] - M. Klouda [-] , D. Šustr [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Brtnický [-] (87. F. Nečada [-] ) , J. Červenka [-] , J. Brož [-] (89. P. Barták [-] ) , D. Karpíšek [-] , V. Mareš [-] , K. Nevěčný [-] , J. Mareš [-]

TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - J. Janáček [-] (80. F. Dymáček [-] ) , F. Nepovím [-] , Z. Zvolánek [-] , L. Pečenka [-] , J. Dymáček [-] , F. Holcman [-] , J. Pecina [-] , O. Mišinger [-] , L. Mrštík [-] , R. Kafka [-]

Hráči zápasu: J. Holan , D. Šustr , V. Mareš - L. Pečenka .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích