Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec B si poradil s Antonínovým Dolem


Branky


12

Humpolec B doma přivítal Antonínův Důl a cestu k vítězství si pořádně ztížil hlavně díky dvěma neproměněným penaltám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňovali šance

Juniorka Humpolce po nevydařeném posledním zápase ve Štokách chtěla napravit zaváhání, ale v cestě ji stál pátý Antonínův Důl, poskládaný ze samých převážně starších a zkušenějších fotbalistů. Domácí na svého soupeře vlétli, vytvářeli si brankové příležitostí po rychlých akcích po stranách. Hned první se ujala ve 4. minutě, když otevřel skóre po dorážce domácí Martin Kratochvíl - 1:0. I nadále byli domácí agilnější, hosté se snažili držet míč a hrát na brejky. Domácí mohli své vedení zdvojnásobit, jenže to by musel domácí kapitán Beránek proměnit pokutový kop. Tak se nestalo a Antonínův Důl vytrestal domácí brankou zásluhou Zdeňka Tichánka z 27. minuty - 1:1. Naštěstí pro domácí Adam Beránek své penaltové zaváhání odčinil a trefil se nedlouho před odchodem do kabin - 2:1.

Hosté šli do deseti

Také druhý poločas byli aktivnější domácí humpolečtí, jenž ale jako i v minulých kolech trápila koncovka. Nejinak tomu bylo dnes, domácí pokračovali v neproměňování šancí. Až když v 52. minutě zmařil zjevnou brankovou příležitost domácích hraním rukou v pokutovém území hostující David Všohájek a musel tak předčasně odejít do sprch, vypadalo to, že druhý pokutový kop už domácí nemohou nedat. Opak byl pravdou, k penaltě se postavil Petr Fikar, ale ani on penaltu neproměnil! Oslabeným hostům však přeci jen góly přidali. V 64. minutě se prosadil Jakub Žatečka, o deset minut později si míč do branky srazil hostující obránce Vojtěch Čurda - 4:1. Pátý gól přidal střídající domácí Matěj Farka - 5:1 a kosmeticky už jen skóre upravil hostujícím střelec Filip Gavallér na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Dneska jsme si připsali zasloužené vítězství proti zkušenému celku, ale se zbytečnými komplikacemi způsobenými hlavně neproměňováním šancí a především neproměněním dvou penalt.




Sestavy


AFC Humpolec B
M. Páša [-] - P. Fikar [-] , T. Vrátný [-] , J. Benáček [-] , T. Doležal [-] (78. M. Kotlík [-] ) - D. Maršík [-] , J. Žatečka [-] , L. Bláha [-] , F. Kubíček [-] (46. Š. Eremka [-] ) - A. Beránek [-] , M. Kratochvíl [-] (66. M. Farka [-] ) -

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - V. Čurda [-] , D. Všohájek [-] , L. Pirožek [-] (57. O. Zeman [-] ) - L. Krejčí [-] , Z. Tichánek [-] , M. Kříž [-] , Z. Duba [-] - F. Gavallér [-] (87. T. Satrapa [-] ) , L. Kovačík [-] , L. Zdarsa [-]

ŽK: 26. P. Fikar , 45. J. Žatečka , 52. M. Kratochvíl , 64. M. Farka - 37. L. Zdarsa , 85. F. Gavallér . ČK: 52. D. Všohájek .
Hráči zápasu: M. Páša , J. Žatečka - F. Gavallér .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 88.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2018 20:48
Za A.Důl zápas opravdu neprobíhal,tak,jak napovída skore. Do těžkého zápasu jsme odjížděli s velkou absencí několika klíčových hráčů. Musím smeknout před klukama,jak zápasu přistoupili. ROZHODNĚ jsme netahali tak za kratší konec,jak napovídá skore. Ruka obránce a následná červená byla hodně přísná. Stejná situace při zahrání přímého kopu,kdy domácí obránce zachytil v pokutovém území míč rukou zůstela z pohledu arbitra nepotrestána. Domácí byli o 15 let rychlejší a zaslouženě vyhráli. Síla mužstva se nepozná,když se daří,ale když to nejde. Nám se momentálně moc nedaří,ale kluci fungují,za což jim chci PODĚKOVAT.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích