Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice ani ve Ždírci neuspěly


10

Poslední Černovice zavítaly na půdu Ždírce nad Doubravou B, ale ani v tomto zápase nedokázaly vyhrát a urvat tak první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali výborně

Záložní tým divizního Ždírce nad Doubravou přívítal na svém hřišti poslední tým tabulky z Černovic. A vzhledem k tomu, že ždírečtí dokázali své předchozí soupeře a konkurenty v tabulce poměrně s přehledem porazit (4:1 v Novém Rychnově, 5:0 ve Starém Ransku) a prohrál o jediný gól se silným Antonínovým Dolem, očekávala se jasná záležitost v podání domácího týmu i proto, že hosté z Černovic dokázali uhrát ze 16 zápasů pouze jediný bod a dlouhou dobu tak už nevědí, jak chutná pocit vítězství. Domácí také rázně vstoupili do zápasu a ukázali kdo bude na hřišti pánem. Hned ve druhé minutě po chybě a ztrátě míče při zpracování jednoho z hostujících borců utekl domácí Lukáš Malínský a poslal domácí do vedení - 1:0. V 26. minutě se z přímého kopu prosadil Petr Fajt a poslal domácí už do dvoubrankového vedení - 2:0. Než o poločasové přestávce domácí Lukáš Malínský vystřídal, musel ještě přidat jeden hřebíček do černovické rakvičky, těsně před odchodem do kabin - 3:0.

Hosté vstřelili alespoň čestný gól

Poločasový výsledek 0:3 z pohledu Černovic nepředstavoval nic jednoduchého. Ale druhá půlka už byla ze strany hostujících Černovic lepší, i přestože se v 51. minutě prosadil domácí Josef Zahradník a zvýraznil domácí vedení na 4:0, i hosté vstřelili alespoň čestnou branku. V 62. minutě se jako správný kapitán prosadil Šimon Paclík - 4:1. I přes několik šancí domácích už branka v tomto utkání nepadla. Ždírečtí tak berou další tři důležité body a připisují si vítězství 4:1. Černovice naopak na soupeře nevyzrály ani na sedmnáctý pokus.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí mužstva: První poločas z naší strany byl špatný, hned ve druhé minutě po chybě jsme inkasovali. Druhý poločas už byl z naší strany o něco lepší, ale i tak domácí mohli klidně vyhrát mnohem větším rozdílem.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
S. Pometlo [-] - L. Malínský [-] (46. J. Zahradník [-] ) , P. Pátek [-] (46. D. Bříza [-] ) , T. Máša [-] (46. M. Vomela [-] ) , M. Slavík [-] , P. Čalkovský [-] , J. Tlustý [-] , P. Fajt [-] , F. Němec [-] , Z. Pleva [-] , L. Marek [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , J. Míka [-] , D. Růžička [-] , V. Hůlka [-] (89. F. Vondráček [-] ) , T. Kohout [-] , J. Hůlka [-] , M. Buček [-] , T. Hlásek [-]

Hráči zápasu: L. Malínský , P. Fajt - Š. Paclík .
Místo: Ždírec nad Doubravou. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Slíž Emil - KARLÍK Tomáš, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Ždírec konečně začal hrát a bodovat. Doma to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích