4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novotný sestřelil Černovice hattrickem


Branky


10

Poslední Černovice zavítaly na hřiště do Tisu a hosté drželi hodinu hry se svým soupeřem krok, ale pak přišel na hřiště Josef Novotný a během 28 minut zaznamenal hattrick!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí Tis ve dvou zápasech na jaře neprohrál, ale vlastně ani nevyhrál. Připsal si dvě remízy, tu první se silným Antonínovým Dolem, tu druhou proti předposlednímu Starému Ransku. Spravit náladu si tak chtěli proti beznadějně posledním Černovicím, které zatím odehráli zápas jediný na půdě druhých Štoků. Ale Černovice své soupeře potrápit dokáží a nenechají nic zadarmo. A ani v tomto zápase tomu nebylo jinak, přestože kvalita byla spíše na straně domácího Tisu. Ten byl od úvodního hvizdu dle očekávání mírně aktivnější, ne že by hosty přehrál nějak výrazně, ale dostával se do šancí více, než černovičtí. Ale v prvním poločase dvakrát zahrozili i hosté, jenže to by nesměli jejich útočníci dvakrát přestřelit branku. Tak se prosadili alespoň domácí zásluhou Zbyňka Bendy, který v 28. minutě vyslal tiské do vedení 1:0. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

Koncert střídajícího Novotného

No a druhý poločas už jakoby byl na hřišti jen jeden muž - Josef Novotný. Ten nastoupil v 55. minutě a lavička se za tento tah může poplácat po ramenou, protože už o necelých pět minut se trefil do černovické branky poprvé. No a neuběhlo dlouho, v 68. minutě se prosadil podruhé. Černovice se do žádných větších šancí nedostaly, domácí hrozili převážně z rychlých útoků. Až už to vypadalo, že utkání skončí za stav 3:0 se v 88. minutě probudil zcela jistě hráč zápasu Josef Novotný a zaznamenal tak svůj hattrick. Černovice se tak nadále krčí na chvostu tabulky se ziskem jediného bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí mužstva: Soupeř nás sice vyloženě nepřejel, ale na rozdíl od nás se dokázal dostávat do šancí, které pak také proměňoval. Nám bohužel na ostatní týmy chybí potřebná kvalita.



Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - J. Zezulák [-] , F. Radil [-] , Z. Benda [-] (55. J. Novotný [-] ) , P. Šidlák [-] , P. Benák [-] , J. Hortenský [-] (56. J. Miřátský [-] ) , F. Vala [-] , J. Bárta [-] , P. Šiška [-] (65. V. Pavlas [-] ) , J. Rosecký [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , V. Hůlka [-] , T. Kohout [-] , J. Tíkal [-] (86. J. Kos [-] ) , D. Růžička [-] , J. Filípek [-] , M. Buček [-] (81. F. Vondráček [-] ) , T. Hlásek [-]

ŽK: 78. J. Rosecký - 59. D. Růžička , 66. J. Filípek .
Hráči zápasu: J. Sojka , J. Novotný .
Místo: Tis. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Josef Kutrvašl
Tip experta: výhra domácích

Tis musí vyhrát, Černovice na tom nejsou dobře, tady to bude jasný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích