4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec si poradil s Rozsochatcem


Branky


11. M. Kratochvíl , 15. A. Beránek (p.) , 45. P. Fikar , 64. A. Beránek - 53. J. Bílek , 84. M. Venc
11

Opět Humpolec doma a opět padlo, tak jako v přechozích dvou jarních kolech, šest branek. Stejně jako minule s Pohledem i tentokrát záloha Humpolce vyhrála v poměru 4:2, tentokrát to schytal Rozsochatec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup domácích

Gólové hody v utáních Humpolecké záložny - v prvním utkání proti Habrům bleskové vedení 3:0, nakonec 3:3 - 6 branek v zápase. Druhý zápas proti Pohledu výhra 4:2 a opět 6 branek v zápasech. Na utkání "béčka" Humpolce se zřejmě příchozivší diváci nenudí. A nenudili se ani tentokrát v utkání proti Rozsochatci. Juniorka Humpolce začala utkání, jako má ve zvyku, výborně a svoji kvalitní gkombinační hrou si vypracovávala šance, kteé volaly po gólu. První šanci ještě Vrátný zleva neproměnil, ale v 11. minutě unikl Martin Kratochvíl a umístěnou střelou překonal hostujícího brankáře - 1:0. Po další akci o čtyři minuty později byl faulován ve vápně Beránek, a ačkoliv se říká, že faulovaný by penaltu kopat neměl, si Adam Beránek postavil míč na puntík a jako správný kapitán poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Ale to domácím nestačilo a těsně před odchodem do šaten dostal míč po centru Petr Fikar a poslal míč do branky mezi nohami brankáře - 3:0.

Druhý poločas úspěšnější hosté

Do druhého poločasu hosté vstoupili s cílem pokusit se o malý zázrak a uhrát nějaké body (a jak ukázaly Habry, není to nemožné) a vypadalo, že se jim minimálně zdramatizovat zápas podaří. V 53. minutě se prosadil Jakub Bílek - 3:1, jenže o deset minut později vrátil tříbrankové vedení domácím opět Adam Beránek po přihrávce od Eremky - 4:1. Hosté ještě snížili na 4:2 zásluhou Martina Vence, ale to bylo v jejich podání vše. Naopak domácí měli ke konci ještě takové 3-4 gólové šance, které však hostující gólman občas se štěstím kryl. Domácí tak podruhé řadě zvítězili 4:2.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Celý zápas jsme díky rychlým brankám měli pod kontrolou a zaslouženě tak bereme všechny tři body. Na konci zápasu jsme mohli ještě klidně 4 góly přidat, ale hostující brankář všechny šance kryl.




Sestavy


AFC Humpolec B
M. Páša [-] - T. Doležal [-] , J. Prokop [-] , P. Fikar [-] , T. Vrátný [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Benáček [-] , J. Žatečka [-] , J. Paťha [-] (62. Š. Eremka [-] ) , F. Kubíček [-] (46. D. Kříženecký [-] ) - A. Beránek [-] (75. L. Bláha [-] ) -

TJ Sokol Rozsochatec
K. Peňáz [-] - M. Venc [-] , D. Pelikán [-] (50. J. Krédl [-] ) , J. Bílek [-] , L. Plodík [-] , D. Fiala [-] (74. J. Navrátil [-] ) , D. Dundáček [-] , D. Meloun [-] , V. Brož [-] , R. Venc [-] , M. Šimek [-] (78. M. Běhounek [-] )

ŽK: 81. J. Žatečka - 77. D. Dundáček .
Hráči zápasu: M. Páša , A. Beránek , P. Fikar - J. Bílek .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 74. Rozhodčí: Nechvátal Tomáš - NÁPRAVNÍK Jan, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Josef Kutrvašl
Tip experta: výhra domácích

Humpolec přemýšlí o postupu a Rozsochatec by měl porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích