Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 13:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o první místo skončil nerozhodně


0

Šlágr kola mezi prvním Humpolcem B a druhými Habry skončil remízou, domácí tak uhájili první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se fanoušci rozhodně nenudili

První jarní kolo se vzhledem k špatnému počasí a příliš měkkým trávníkům neodehrálo kompletní, avšak hlavní tahák kola mezi prvním Humpolcem B a druhými Habry se přecijen odehrál. A nutno říct, že to stálo za to! Juniorka Humpolce vstoupila do zápasu o první místo tabulky výborně a prvních dvacet minut měla převahu, to obrana hostujících Haber příliš nestíhala. Odměny za aktivitu se Humpolečtí dočkali v 11. minutě. Po trestném kopu nasměřoval Daniel Kříženecký míč na nohu kapitánu Adamu Beránkovi a domácí šli do vedení - 1:0. O tři minuty později, ve 14. minutě se domácí prosadili podruhé a znovu u toho byl kapitán Beránek. Ten z dalšího trestného kopu předložil míč Filipu Kubíčkovi a ten nedal brankáři hostů šanci - 2:0. Netrvalo dlouho, necelých šest minut a domácí přidali třetí branku. Ve 20. minutě se po ose Beránek - Kříženecký - Kubíček prosadil poslední jmenovaný - 3:0. V tuto chvíli by si leckdo pomyslel, že je po zápase. Jenže domácí polevili a z tříbrankového vedení se neradovali ani pět minut. V 25. minutě se prosadil hostující Vít Bělák - 3:1 a když minutu na to snížil na rozdíl jedné branky Jan Bártík - 3:2, hosté se najednou dostali do zápasu. V rozmezí patnácti minut tak na umělé trávě v Humpolci padlo pět gólů! Další gól již v prvním poločase k vidění nebyl a tak se šlo do kabin za stavu 3:2 pro domácí.

Hosté se dočkali vyrovnání

Druhý poločas opět začal převahou humpolecké juniorky, ale z optické převahy domácí nevytěžili tolik potřebnou pojistku v podobě čtvrtého gólu. A tak gól dali Habry a šťastnou střelou Radima Krátkého vyrovnali v 62. minutě na konečných 3:3. Domácí se snažili zápas rozhodnout, ale naopak hosté ohrozili branku domácích více. Zápas o první místo tak skončil zaslouženou remízou a ztráty obou týmů mohou využít v dohrávce třetí Štoky.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Vstupy do obou poločasů jsme měli lepší než hosté, Habry však potvrdili svou kvalitu a myslím, že remíza odpovídá obrazu hry. Ke konci jsme se snažili rozhodnout, ale nebezpeční byli i hosté.




Sestavy


AFC Humpolec B
M. Páša [-] - P. Fikar [-] , Š. Eremka [-] (54. L. Havel [-] ) , T. Doležal [-] , J. Prokop [-] - D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , L. Bláha [-] , F. Kubíček [-] - A. Beránek [-] , J. Žatečka [-] (77. D. Maršík [-] ) -

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - M. Vlček [-] , P. Vlček [-] , M. Janouch [-] , R. Krátký [-] - L. Klouček [-] , P. Vlášek [-] , L. Desenský [-] , F. Fanta [-] (30. J. Řezníček [-] ) - J. Bártík [-] , V. Bělák [-] (77. L. Vavřička [-] )

ŽK: 40. F. Kubíček , 44. L. Bláha , 50. M. Páša , 58. L. Havel , 90. J. Prokop - 43. P. Vlášek .
Hráči zápasu: A. Beránek - R. Krátký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sýkora Tomáš - ŠIMEK Milan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.