Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

23.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série výher je u konce, Velký Beranov nestačil na Brtnici


0

Do Brtnice v sobotním deštivém odpoledni zavítal soupeř z Velkého Beranova. Hosté v posledních kolech předváděli výborné výkony, připsali si skalp první Černíče i druhých Puklic, v Brtnici však jejich velká stíhací jízda za případným titulem přeborníka okresu skončila. Souboj pátého mužstva tabulky se třetím sliboval líbivou podívanou, na obtížném terénu však rozhodovala spíše bojovnost než fotbalové kvality, a té prokázali více domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase hraném za stálého deště byli v první půli favorizovaní hosté z Velkého Beranova lepším mužstvem. Svou územní převahu také korunovali vedoucí brankou, která padla z trestného kopu za hranicí vápna. Ve druhé půli domácí přidali na důrazu, který na technického soupeře platil. O vyrovnání se postaral zkušený Aleš Frolda, jenž si dokázal stáhnout centrovaný míč a poté usměrnil balón přesně k tyči. Misky vah na domácí stranu do konce utkání převážil Tomáš Doležal. Ten se po zmatcích v hostující obraně nejlépe zorientoval, propálil vše co mu stálo v cestě a rozhodl tak o tom, že tři body zůstaly v Brtnici.



Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - J. Vyskočil [-] , M. Plaček [-] , J. Vyskočil [-] , Z. Doležal [-] (60. J. Zelený [-] ) - T. Štefl [-] , Z. Brussmann [-] , P. Kružík [-] , T. Doležal [-] - J. Doležal [-] , A. Frolda [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Molva [-] , M. Hecht [-] (86. P. Tomášek [-] ) , F. Smejkal [-] - M. Křenek [-] , K. Eliáš [-] , T. Matějíček [-] , M. Nezhyba [-] - J. Pokorný [-] , J. Hladílek [-] , R. Ganzwohl [-] (68. V. Molva [-] )

ŽK: 48. J. Vyskočil , 77. J. Vyskočil , 77. P. Kružík , 86. T. Štefl - 76. F. Molva .
Hráči zápasu: T. Štefl .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.