4:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany přestřílely Pištín, rozhodující branku vsítil Drozd


Branky


67. P. Svatoš (p.) , 70. P. Kremsa , 78. P. Svatoš , 89. M. Drozd - 10. P. Beneš , 32. R. Grill , 44. E. Kubeša
19

Atraktivní podívaná se sedmi góly vyšla lépe domácím Chrášťanům. Hosté sice vedli po první půli 0:3, když se trefili Beneš, Grill a Kubeša. Ve druhé části, ale Pištín nedokázal tříbrankový rozdíl udržet, domácí vyrovnali a minutu před koncem strhl Drozd výhru na stranu Chrášťan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Erik Kubeša (hráč)

Na hřišti v Chráštanech jsme se sešli opět v 11 a věděli jsme, že to nebude lehké. Nicméně jako tým jsme podali náš nejlepší výkon, kde všichni bojovali za jeden provaz. Gólman podržel v mnoha případech a i když dostal 4 branky jeho výkon byl optimálni. Dostane tatranku. Obrana na čele s Gazou byla v první půli nepřekonatelná a zaslouží si pochvalu. V záloze to byli dva hráči, kteří rozdávali míče na každou stranu a domáci byli na ručník. V útoku dva zabijáci lesbických upírek Beny s Pražákem byli jako ostrostřelci. Do druhé půle jsme šli s tím neinkasovat v deseti minutách, což se nám povedlo. Vše se zlomilo po jasném faulu a po penaltě v 67. minutě. Domáci zabrali a my jsme utekli. Myslím si, že pro diváka 4:3 krásný zážitek, hra z jedné strany na druhou, no prostě paráda. Hosté si ale i tak zaslouží pochvalu, že to do poslední minuty nevzdali a že se dostavili vůbec na zápas. A ty, kteří se nedostavili bez omluvy na zápas nebo s nějakého důvodu chci jen říct, ať se zamyslí nad sebou jestli ten fotbal v Pištíně chtějí hrát nebo ne. Je to sobecké a neférové vůči ostatním hráčům, který se dostavili na zápas. Všem moc děkuji a vidím v tom světlo v hlubokém tunelu, kdesi vdáli za horami a dolami.



Ohlasy k zápasu



FC Praktic Pištín
Jiří Marhoun (hráč): Nejsme týmem, který by dokázal otáčet zápasy, zato jsme týmem, který dokáže soupeřovi odevzdat třígólové vedení a prohrát si takřka vyhraný zápas. V prvním poločase mi Chrášťany připomínali naší hru posledních několik zápasů. Nedařila se jim nahrávka, lehce jsme je připravili o míč, hádali se mezi sebou a ani rozhodčí jim nebyl nikterak nakloněn. Podařilo se nám udržet balón a dát tři góly. Druhý poločas byl pravým opakem toho prvního. Po prvním gólu, který Chrášťany vstřelili z penalty jsme přestaly hrát. Ale úplně. Nikdo neudělal o krok navíc, čehož si chrášťanští všimli a začali rychle přecházet do protiútoků. Ještě aby ne, když mezi obranou a útokem byla díra 50 metrů. Dostali jsme 4 góly a jelo se domů. Myslím, že jsme soupeřovi i divákům udělali krásnou žízeň.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Čáp [-] , M. Zeman [-] , J. Máca [-] - M. Boháč [-] , J. Pešl [-] , J. Vomáčka [-] , P. Příhoda [-] - P. Svatoš [-] , P. Kremsa [-]

FC Praktic Pištín
Z. Veilguni [-] - P. Šíma [-] - F. Hamáček [-] - E. Kubeša [-] , P. Beneš [-] - J. Šimšík [-] , J. Marhoun [-] , V. Jíška [-] , L. Koňarík [-] , M. Koklar [-] , R. Grill [-]

ŽK: 36. P. Šíma , 66. M. Koklar .
Hráči zápasu: M. Drozd , P. Svatoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LAFATA Martin - BOHÁČ Miroslav (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chrášťany mají stále malou naději na případné udržení ve III. třídě, a proto doma s Pištínem určitě nezaváhají a berou plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích