Žabovřesky hokejovým výsledkem zdolaly Borek


Branky


26

Jako na hokeji si museli připadat diváci, kteří v sobotu zavítali na hřiště v Žabovřeskách. Domácí Sokol si tam v zápase dvou týmů z předních pater tabulky poradil s Borkem a padlo přitom celkem osm branek. Výběr, který vede kouč Pavel Kočer, zvítězil 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Od začátku zápasu se hrál pěkný a pohledný fotbal. Žabovřesky opět chtěli udržet jarní neporazitelnost, ale začátek se jim vůbec nepovedl. První gól zkušeně potrestal Pavel Novák a druhý gól domácí dostali po krásně střele Pavla Vajgela z vápna. Ovšem pořád domácí věřili a doufali, že zápas zvládnou. O pár minut později poslal Formánek do brejku Pavla Pokornýho a ten se nemýlil. Poté moc šancí nebylo, až před poločasem Žabovřesky vytvořily závar před hostující brankou, míč se odrazil k Luboši Formánkovi na velké vápno a ten trefoval do prázdnýé branky a srovnal na 2:2. Poté ještě měli dvě šance fotbalisté z Borku, ale domácí podržel brankář David Pavlík a tak se šlo do kabin za stavu 2:2.

Žabovřesky přehrály Borek a berou tři body

Domácí vstoupili do druhého poločasu perfektně, když po třech minutách hry Formánek nacentroval na nohu Víta Hrabčáka a ten se nemýlil. O několik minut později Žabořesky po klasické trase Formánek - Pavel Pokorný z rohu zvýšili na 4:2 a už se zdálo, že je o výsledku prakticky rozhodnuto. Ovšem z domácí strany pak bylo spoustu chyb, naštěstí je hosté nepotrestali a pět minut před koncem po brejku zvýšil Luboš Formánek na 5:2 střelou z vápna. V nastaveném čase už stačil pouze snížit Jan Žemlička z pokutového kopu, nic už to neřešilo a Žabořesky berou hodně důležité tři body. Jejich náskok na druhém místě se tak zvýšil na šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Od začátku zápasu se hrál pěkný a pohledný fotbal. Opět jsme chtěli udržet jarní neporazitelnost, ale začátek se nám vůbec nepovedl. První gól zkušeně potrestal Pavel Nováků a druhý gól jsme dostali po krásně střele z vápna. Ovšem pořád jsme věřili a doufali, že zápas zvládnem. O pár minut později jsem poslal do brejku Pavla Pokornýho a ten se nemýlil. Poté moc šancí nebylo, až před poločasem jsme vytvořili zápas před hostující brankou, míč se odrazil ke mě na velký vápno a já trefoval do prázdný a srovnal na 2:2. Poté ještě měli dvě šance kluci z Borku, ale nás podržel David Pavlík a tak jsme šli do kabin za stavu 2:2. Výborně jsme vstoupili do utkání, když po třech minutách hry jsem nacentroval na nohu Víti Hrabčáka a ten se nemýlil. O několik minut později jsme po naší klasice Formánek-Pokorný z rohu zvýšili na 4:2 a už se nám hrálo hodně dobře. Ovšem z naší strany pak bylo spoustu chyb, naštěstí je hosté nepotrestali a 5 minut před koncem jsem po brejku zvýšil na 5:2 střelou z vápna. Pak jsme ještě udělali penaltu a hosté snížili, ale to už nic neřešilo a my bereme hodně důležité tři body.

FK Borek
Stanislav Bryx (trenér): Jednoduše řečeno - výborný začátek, katastrofický konec. Za dvacet minut jsme vedli o dvě branky, když domácí chybovali poprvé a hned poté pěknou trefou Pavel Vajgel zvyšoval na 2:0. Tento stav vydržel asi tři minuty a domácí snížili a do poločasu po naší další chybě srovnali. Po přestávce domácí chtěli více vítězství a to se jim splnilo, když dvěma góly v rozmezí asi deseti minut nás úplně poslali "dolu". V závěru padly ještě dvě branky na každé straně pojedné. Obdrželi jsme tři branky "skoro přes kopírák" nedůsledností a malou agresivitou v pokutovém území. Dohráváme sezónu a bereme si snad ponaučení do dalšího ročníku. Za nás dobrý výkon podal Hanžl.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
D. Pavlík [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

FK Borek
M. Hřib [-] - J. Endlicher [-] , O. Vaník [-] , P. Schandl [-] - L. Kolouch [-] , P. Vajgel [-] , Z. Kastl [-] , O. Hanžl [-] - D. Eliáš [-] - M. Šulista [-] , P. Novák [-]

ŽK: 52. P. Vajgel .
Hráči zápasu: P. Pokorný , L. Formánek - O. Hanžl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠTANDA Rudolf (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Sokol Žabovřesky: 9
Výkon hostů - FK Borek: 7

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Bude to skvělý zápas, ale věřím že Žaby doma urvou 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích