3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák doma nezaváhal a na jaře je stoprocentní


Branky


25

Sobotní program 16. kola III. třídy pokračoval i duelem Kamenného Újezdu s Pištínem. Domácí, kteří se za vítězstvím hnali od samého úvodu, kontrolovali hru, proměnili vypracované šance a radují se tak z třetí výhry v jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Se vší pokorou jsem čekal, že do poločasu povedeme 3:0. Pištín hrál v bloku a zataženě, přijeli ve 12 lidech a bylo vidět, že si rozložili síly, jinak by to ani nešlo. V první polovině nám chyběla mezihra a velká očekávání přinesla neklid a zbrklost. Branka po průniku Červonyje nás malinko uklidnila. Druhý poločas byl už kombinačně lepší, bylo vidět, že soupeř odpadá a na hřišti bylo více času pro rozehrávku a tak jsme přidali dvě branky. Příležitostí bylo více než dost. Celková spokojenost s povinnými body sice je, ale máme na víc. Překonali jsme marnost a impotenci v zakončeni, teď jedeme na Borek pro nás zápas jara.. očekávám pěkný zápas tak jako na podzim. Snad napravíme moji neproměněnou penaltu z 90. minuty, díky které odvezli všechny body.

FC Praktic Pištín
Jiří Marhoun (hráč): Nepřijeli jsme do Kamenného Újezdu v plné síle. Početná skupina se musela věnovat pracovním povinnostem a trápí nás i marodka. Kameňák hrál většinu zápasu na naší půlce a měl velký počet šancí, které ale nedokázal dotáhnout do gólového konce. O tom svědčí i počet odkopů od pištínské branky, kterých by se dalo počítat na desítky. Až ve 34' po řadě individuálních chyb se dokázal Kameňák gólově prosadit. Pištín si vytvořil pár brejkových situací, ale souvislejší nátlak se nekonal.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - J. Nejedlý [-] , D. Čermák [-] , T. Klivanda [-] , T. Vítů [-] - J. Červonyj [-] , J. Komberec [-] , V. Šimek [-] , M. Sládek [-] , L. Fousek [-] - V. Kotalík [-]

FC Praktic Pištín
P. Zeman [-] - E. Kubeša [-] - P. Bezpalec [-] , Z. Veilguni [-] , J. Šimšík [-] , F. Hamáček [-] , P. Beneš [-] , V. Vávra [-] , F. Bezpalec [-] , J. Marhoun [-] , P. Šíma [-]

ŽK: 27. E. Kubeša .
Hráči zápasu: J. Červonyj .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BARVA Karel - KUČERA Jan (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Do Pištína sice přišly posily, ovšem “Kameňák” moc doma neprohrává a zápas si pohlídá.

Tip: výhra domácích

Kameňák má na jaře skvělou formu, střílí hodně gólů a jinak tomu nebude ani v sobotu.

Tip: výhra domácích

K.Újezd hraje dobrý fotbal a tak doma věřím, že jednoznačně potvrdí svou hrou a výsledkem roli favorita.

Tip: výhra domácích

Máme co vracet, na naše hřišti to bude jiná podívaná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza