Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnská rezerva nadělila hostům osm branek


Branky


25

Do Týna dorazila Ševětínská rezerva, která před zápasem okupovala předposlední příčku, zato domácí se zase drželi v horní polovině tabulky. Dalo se tedy očekávat, že půjde o jednoznačný zápas, což se nakonec potvrdilo. Hosté přijeli pouze ve 12-ti lidech, kdy dvanáctý hráč dorazil teprve v průběhu druhého poločasu. Dalo by se říct, že šlo o zrcadlový zápas z podzimu, co se týče počtu hráčů, kdy Týn také dorazil se dvanácti hráči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Domácí na Ševětín vletěli a již ve druhé minutě šli do vedení. Daniel Brom vracel míč z brankové čáry do pokutového území, do něhož skočil rybičkou Petr Zavadil a nezaváhal – 1:0. Týn nepřestával ve svém tlaku a po vydařené kombinaci přihrával David Maruška na zadní tyč, kde číhal Oldřich Lukeš a v poklidu zakončil do odkryté branky – 2:0. Poté se hra přestěhovala pouze na jednu polovinu, kde domácí tým bušil do hostující obrany, která držela, co se dalo. Ovšem pouze do 35. minuty, kdy se hostům stal osudným jejich první útok. Ve snaze ohrozit domácí svatyni hosté ztratili míč, kterého se chopil Daniel Brom a vyslal do úniku svého bratra Jaroslava Broma, který se nemýlil – 3:0. Další gólová akce začala po výkopu týnského brankáře Valtra, kdy po propadnutí celou obranou přehodil hostujícího brankáře kapitán Jan Maruška – 4:0.

Druhý přinesl stejný počet branek jako ten první

Druhý poločas začal rozpačitou a nepřesnou hrou obou týmů. Týn jakoby si myslel, že zápas je už vyhraný a pustil soupeře několikrát do nebezpečných šancí. Všechny hostující pokusy skvěle vychytal Valtr. Když už se zdálo, že druhý poločas skončí remízou, domácí dali dohromady všechny poslední síly a v posledních minutách navýšili skóre. Po povedeném úniku po pravé straně Jaroslav Brom naservíroval před prázdnou branku míč nabíhajícímu Luďkovi Lagronovi, a ten neskutečně zavěsil – 5:0. Další branku vstřelila opět týnská legenda kapitán Jan Maruška, kterou do vápna vyslal agilní Daniel Brom – 6:0. Hosté vypadali poněkud rezignovaně, avšak Týn nepolevoval ve svém tlaku. Další únik potrestal Adam Novotný, kterého přesnou přihrávkou do prázdné branky našel Ponec – 7:0. Tečku nad tímto zápasem udělali bratři Bromové. Daniel vystřelil, brankář Trnka vyrazil míč pouze před sebe a dobíhající Jaroslav Brom si umí v této situaci poradit a vstřelil poslední gól zápasu – 8:0.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - L. Sekyra [-] , O. Lukeš [-] , J. Mach [-] - A. Novotný [-] , D. Brom [-] , J. Brom [-] , D. Maruška [-] - J. Maruška [-] , P. Zavadil [-] - J. Klička [-]

SK Ševětín B
J. Trnka [-] - V. Chalupa [-] , P. Šniager [-] , D. Voneš [-] , F. Doležal [-] , L. Lomský [-] , Z. Novák [-] , P. Ertl [-] , M. Kašper [-] , M. Beznoska [-] , P. Valeš [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - KLIČKA Martin (N), PÍCHA Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí prokážou svojí domácí kvalitu a hosty o gól dva porazí.

Tip: výhra domácích

Když tento zápas Tejnu sedne, tak to může skončit i větším gólovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Béčko Týna potvrdí střeleckou formu a zastřílí si tentokrát.

Tip: výhra domácích

90%ˇjednotka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích