Dívčice padly v Žabovřeskách


Branky


35. J. Pilný , 37. J. Hála , 45. J. Pilný , 84. J. Pilný - 73. V. Strnad
0

Dívčicím se v Žabovřeskách nedaří. Výsledkovou krizi se jim nepodařilo zažehnat ani v sobotu. Což je pro Dívčice nepříjemnost, jelikož ještě budou mít co dělat, aby si zajistily klidnou jarní část. Samotný zápas na těžkém terénu nenabídl žádnou velkou podívanou a domácí díky čtyřem brankám z brejkových situací zvládli utkání lépe a zaslouženě berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Ustrašený fotbal se od začátku zápasu rozhodně nehrál ani z jedné strany, což vedlo i k tomu, že na větší příležitosti se nemuselo příliš dlouho čekat. Už v páté minutě našel Tvrzický uličku na Strnada, který sice postupoval sám na domácího brankáře, ovšem neprostřelil ho. Velkou šanci měl po rohovém kopu Valenta a po něm Rejdal, ale ani jeden z nich nedokázal míč propasírovat do branky. Útočný fotbal pokračoval a do náznaků gólových příležitostí se začali dostávat také Žabovřesky. A tak v krátkém časovém sledu nejprve nevyužil dobrou příležitost dívčický Vodrka a vzápětí letěl po přímém kopu Rejdala míč těsně kolem pravé tyče domácí branky. Otevření skóre zápasu přišlo deset minut před přestávkou, když si hostující obrana zbytečně nahrávala a Josef Pilný vystihl jejich úmysl. To však ještě nikdo nevěděl, že právě žabovřeský útočník bude jednoznačně největší ústřední postavou celého utkání. O dvě minuty byli domácí ještě spokojenější, když se dokázal prosaditl Jakub Hála. Obrana Dívčic se rozsypala jako domeček z karet a těsně před koncem poločasu zvyšil skóre opět Josef Pilný. Poločas tak skončil jednoznačným vedením domácích.

Hosté nedokázali nepříznivý výsledek zvrátit

Na začátku druhého poločasu pokračoval zmar hostí, na hřišti byla k vidění spousta nepřesností, nutno podotknout, že podmáčený terén rozhodně neprospíval kombinačnímu fotbalu. V 55. minutě mohl rozhodnout Pokorný, který se dostal do rychlého brejku, ale následná střela vedle nemohla Kácala ohrozit. Poté přišla hluchá patnáctiminutovka, kde kromě jedné žluté karty nebylo k vidění téměř nic. Zajímavé momenty začaly přicházet až po sedmdesáté minutě, kdy šel Strnad sám na brankáře Pavlíka, ale trefil pouze jeho nohy. O tři minuty později byl po faulu na půlce odpískán hostům volný přímý kop, který si vzal na starost Leoš Valenta a krásným dlouhým pasem našel hlavu Václava Strnada, který se nemýlil. Vypadalo to, že by Dívčice mohli z výsledkem něco udělat, ale útočná fáze hodně drhla. Když už se zdálo, že by hosté mohli přidat druhý gól, přišel brejk v 84. minutě a Josef Pilný dovršil svůj hattrick. Domácí tak nepřipustili žádné zdramatizování výsledku a berou všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme prodloužit domácí neporazitelnost. Ovšem začátek se nám vůbec nepovedl. Kluci z Dívčic byli 30 minut naprosto lepším týmem a vytvořili si i několik tutovek, ale jenom díky Davidu Pavlíkovi jsme gól neobdrželi. Naopak potrestali jsme chybu hostů a hned za pár minut utekl “sprintér” Kuba Hála a bylo to 2:0. Do poločasu se nám ještě jednou povedlo skórovat a poločas byl 3:0. Takový průběh nikdo nečekal, ovšem musíme uznat, že jsme měli veliký štěstí. Druhá půle se už hrála víc takticky. A i když hosté snížili, nás to nerozhodilo, hráli jsme si svojí hru a nakonec ještě vstřelili gól na 4:1. Hvězdy zápasu rozhodně brankář Pavlík a střelec hattricku Pilný.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Gratuluji domácím k zaslouženému vítězství. Náš výkon narušil první gól po hrubé chybě obrany, s tím se potýkáme delší dobu. Druhý a třetí gól byl pro nás fackou, ze které jsme se již nevzpamatovali. Máme problémy s koncentrací a osobní zodpovědností při bránění.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - ŠTANDA Rudolf (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.