3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 14:30

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov si doma poradil s Lipí


Branky


0

Vstup do jarní části Lipíčku bohužel vůbec nevyšel. Přesto, že byli opticky lepším mužstvem a dokázali si vytvořit několik vyložených šancí, skórovat se jim nepodařilo. Naproti tomu domácí na co sáhli proměnili ve zlato a berou zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla první poločas

Po úvodním oťukávání šli domácí ve 12. minutě do vedení. Jan Vančura využil zaváhání obrany Lipíčka a bez větších problémů prostřelil vyběhnutého Macháčka - 1:0. Zbývající minuty prvního poločasu patřily Lipíčku, branka domácích ale jako by byla zakletá. Velkou zásluhu na tom měl také domácí gólman Vosejpka, který předvedl několik velmi dobrých zákroků. Především Petr Kaše si na něm několikrát vylámal zuby, případně v dobrých pozicích vůbec netrefil zařízení a tak se do kabin odcházelo s hubeným vedením domácích borců.

Domácí berou tři body

Druhé dějství jako by kopírovalo to první, tentokrát se však boršovští prosadili hned dvakrát. V 59. minutě, zatímco se hráči Lipíčka věnovali diskutování, domácí rychle rozehráli přímý kop a Vít Anderle prostřelil Macháčka podruhé - 2:0. Hostující největší šanci ve druhé pětačtyřicetiminutovce měl na kopačkách Kruťko, tváří v tvář proti Vosejpkovi ale neuspěl. Opět to byl domácí strážce svatyně, jenž výborným zákrokem podržel domácí. Tečku za utkáním tak udělal v 74. minutě Jan Vančura, společně s Vosejpkou nejlepší hráč v dresu Boršova, který využil chybné rozehrávky zadáků Lipíčka a zkušeně přeloboval Macháčka - 3:0. Lipíčko tak odjíždí s Boršova s prázdnou a pokračuje v mizerných výkonech na venkovních hřištích. Šanci na reparát budou mít již v neděli, kdy od 15:00 hodin přivítají na Lipí Štádium zálohu Kamenného Újezdu.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - V. Pokorný [-] , R. Kofroň [-] , V. Anderle [-] , B. Anderle [-] , J. Soukup [-] , Z. Švejda [-] , P. Křemen [-] , L. Matoušek [-] , J. Ovčáček [-] , R. Šafařík [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Zoch [-] , P. Moravec [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

Hráči zápasu: R. Vosejpka , J. Vančura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Marek - FESSL Lukáš (N), STRÁDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.