FOTO: Dohrávku v Dubu ovládli Dívčice


Branky


37. V. Mráz - 4. V. Strnad , 6. S. Rejdal , 28. V. Strnad , 32. V. Valenta , 64. L. Tvrzický (p.) , 86. V. Strnad
0

V pondělním příjemném jarním odpoledni přivítala rezerva Černého Dubu Dívčice. Domácí v neděli odehráli utkání na Borku a hned následující den museli sehrát dohrávku z prvního jarního kola, takže bylo jasné, že výhoda bude spíše na straně hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první poločas

Nástup do utkání měli hosté stylový. Nebezpečný centr Tvrzického sice ještě nikoho ze tří čekajících adresátů nenašel, ale po následném rohu se již skóre měnilo. Přesný centr našel na malém vápně Václava Strnada a ten z bezprostřední blízkosti otevřel bohatý gólový účet první půle. Na další góly se navíc nemuselo čekat dlouho. Tvrzický ideálně uvolnil za obranou Vladimíra Valentu, a ten poslal míč na pravou stranu, kde stál ideálně postavený Stanislav Rejdal a z voleje poslal míč do branky. Dívčice pokračovaly v jednoznačné dominanci a další obrovskou příležitost na navýšení skóre měl po pasu Hezoučkého Strnad, ovšem tentokrát trefil jen gólmana Dubu. O tři minuty později pak Hezoučkého dorážka z hranice vápna letěla nad branku. Po dvacetiosmi minutách už byl rozdíl ve skóre tříbrankový. Valentův centr se snesl přímo na hlavu Václava Strnada, který s trochou štěstí dostal míč nadvakrát za Votrubova záda. O čtyři minutky pozdějí se krásně z levé strany trefil Vladimír Valenta a zdálo se, že je po zápase. Jenže potom se začali osmělovat i domácí. Hned první zajímavý moment skončil gólem. Martin Jodl vystihl přihrávku hostujícího stopera a šel sám na brankáře Kácala, míč do branky nedostal, ale dobíhající Václav Mráz už si věděl rady - 1:4. Do konce poločasu už žádné další branky nepadly.

Vlažný druhý poločas, ale body odváží Dívčice

Do druhého poločasu vstoupily Dívčice opět aktivně a znovu s chutí hrající Hezoučký napálil míč pouze do bránícího Tůmy. Na druhé straně se k povedenému pokusu odhodlal Kočer a hostující  brankář Kácal si připsal perfektní zákrok. V 64. minutě zahrál rukou ve vápně Mičan a Luboš Tvrzický nabídnutou penaltou nepohrdl. Poté přišly pasáže, kdy byli domácí dokonce lepším týmem, ale žádnou z nabídnutých šancí nedotáhli do zdárného konce. Hosté uchlácholeni čtybrankovým vedením začali pálit šance jako na běžícím pásu. Postupně přišly samostatné nájezdy Strnada, Hezoučkého a V. Valenty, ale ani jedna neskončila brankou. Když se zdálo, že se skóre již měnit nebude, rozehráli hosté přímý volný kop a Václav Strnad dovršil hattrick a opět se vyšvihl na první příčku nejlepších střelců soutěže. Hosté z Dívčic si tak připsali snadné body a alespoň trochu odčinili porážku ze Žabovřesek.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Dnes jsme jeli k dohrávce do Dubu s tím, že chceme rychle zapomenout na Žaby. Udělali jsme pár změn v sestavě a dařilo se, rychlé góly Strnada a Rejdala nás uklidnili a do půle jsme přidali V. Valentou a znovu Strnadem na 0:4, pak jsme dostali po chybě na 1:4. Ve druhé půli přidal Tvrzický z penalty na 1:5 a tečku udělal opět Strnad... Musím poděkovat celému mužstvu, opět pomohl Hezoučký a Jirka Hájek, po zranění se vrací do formy Waldhauser...V. Valenta odehrál dobrý zápas... Nejlepší byl Tvrzický a Štěpán Hájek.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - KARAFIÁT Viktor (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.