0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:00

25.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradické béčko nemělo proti Buděticím šanci


Branky


33. J. Sekyra , 45. R. Melka , 52. J. Sekyra , 78. R. Melka
3

V utkání se hrálo o záchranu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se o záchranu... V případě domácích stále možná trochu s otazníkem, v případě hostů bez otazníku. A to zřejmě ovlivnilo vývoj utkání, ve kterém byly Budětice jasně lepší, minimálně v prvním poločasu. Od 17. minuty přišel seriál velkých šancí Budětic. Nejdříve po rohu L. Fialy, na zadní tyč, hlavou minul J. Sekyra.

 

V 18. minutě se do dobré pozice dostal R. Melka, ovšem špatně zpracoval míč a o střeleckou pozici se sám připravil. V 32. minutě těsně minul branku J. Sekyra. V 33. minutě se tentýž hráč již nemýlil a poslal svůj tým do vedení. 0:1. V 39. minutě byl ve velké šanci budětický útočník M. Novotný, z malého vápna branku přestřelil. Tlak Budětic ale nakonec branku přinesl a to v poslední minutě poločasu, po zakončení R. Melky. 0:2.

 

Ve druhé půlce bylo gólových šancí sice méně, ale i domácí začali hrát. V 50. Budětice zachránilo břevno. V 52. minutě se podruhé v zápase prosadil J. Sekyra. 0:3. V 55. po rohu mohl navyšovat budětický obránce J. Josefík, bránu minul o centimetry. V 59. minutě přišla další šance domácích, tu pokryl parádním zákrokem gólman J. Vinter.

 

V 78. minutě přesnou, křižnou střelou budětický kapitán R. Melka prostřelil brankáře K. Soukupa a definitivně tím zlomil odpor domácích, kteří na zbytek zápasu rezignovali. V posledních minutách mohl skóre ještě navyšovat budětický M. Slifka. Tyhle šance už za stavu 0:4 nikoho příliš nemrzely. Spíše zranění domácího kapitána M. Heimlicha, který si po hlavičkovém souboji odnesl nepříjemné zranění hlavy. Všichni tomuto hráči budou přát brzké uzdravení.

 

zdroj: http://www.budetice2012.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Budětice 2012
web Budětic: Dnes jsme si zápas odbojovali, ač si nezúčastnění o tom mohou myslet své, byl to souboj o body a nic jiného. Kluci teď hrajou slušný nadstandard. Určitě to bude znít velkohubě, ale ani Strážov nemusí být pro nás překážkou. I přesto, že je to zřejmě nejsilnější tým naší soutěže. Pokud porazíme Strážov a prohrají Luby a Ruda, ještě můžeme jít dokonce o dvě příčky výše. Ale také mohou vyhrát Svéradicích v Lubech, a pokud nezískáme se Strážovem alespoň jeden bod, jdeme dolů. Tak to bohužel je, nepříjemná realita. Co je ale dobré, máme to teď ve svých rukou. Hrajeme doma, to je důležité, a máme obrovskou motivaci. MY JSME BUDĚTICE!



Sestavy


FK Svéradice B
K. Soukup [-] - F. Prokopius [-] , M. Fišer [-] (46. M. Mikeš [-] ) , M. Jedlička [-] (76. V. Větrovec [-] ) , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , M. Heimlich [-] , V. Červený [-] , J. Makovec [-] , J. Valach [-] , P. Chládek [-] (83. L. Stulík [-] )

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , M. Novotný [-] (46. V. Korda [-] ) , Z. Frančík [-] (79. M. Slifka [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , M. Paroubek [-] (59. M. Kripel [-] ) , D. Hlavin [-] , J. Josefík [-] (69. J. Vinter [-] ) , L. Fiala [-]

ŽK: 35. M. Fišer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Zdeněk - LOJÍK Václav, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích