J. Soupír 14.
M. Kraus 20. (p.)
F. Bláha 65.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: V Chudenicích se červenalo, sudí vyloučil dva hráče už do půle!


Branky


14. J. Soupír , 20. M. Kraus (p.) , 65. F. Bláha
5

Domácí si připsali výhru o tři branky, ale zápas samotný tak jednoznačný nebyl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Chudenicích začali lépe hosté a vytvářeli si i brankové příležitosti. V 5. minutě se na levé straně uvolnil D. Hlavin, jeho střelu chudenický brankář jen vyrazil, útočník M. Novotný ale nedokázal dopravit míč do odkryté branky. Další a velmi důležitý moment přišel v 9. minutě. Budětický útočník J. Sekyra se dostal do brejku a šel sám na gólmana. Domácí Jakub Soupír zatáhl za záchrannou brzdu a k údivu většiny nebyl chybujícím rozhodčím V. Stachem potrestán ČK, což mohlo  ovlivnit další vývoj utkání. V 18. minutě se obranou Budětic proháčkoval Jan Soupír a dokázal překonat i gólmana J. Vintera (ten ač ještě s nedoléčeným zraněním střídal v 8. minutě zraněného P. Touchu).

 

Následně přišla těžko pochopitelná pasáž hostujícího záložníka D. Homolky, který několikrát pozurážel nepřesného rozhodčího V. Stacha a po následné ČK oslabil svůj tým. Toho domácí dokázali využít. Z penalty se prosadil M. Kraus. 2:0. V 35. minutě se ve vápně domácích prokličkoval budětický M. Štěch, který byl zastaven nedovoleně domácím brankářem, a kopala se penalta. Tu ovšem budětický V. Korda zahodil! V 36. minutě se počet hráčů na hřišti srovnal. Domácí Jakub Soupír při útočné akci hrubě fauloval hostujícího stopera V. Hozmana a šel po druhé ŽK do sprch. To ale domácím paradoxně prospělo a byli do konce poločasu lepším týmem.

 

Ve druhém poločase zase začali lépe hosté. Gólově se však prosadili jen domácí a to v 65. minutě, kdy se parádně trefil křižnou střelou F. Bláha. 3:0. Na obou stranách se ve druhém poločase zahazovaly další šance. Budětice měly ve druhém poločase tři velké, všechny ovšem promarnily.

 

 

Zdroj: www.budetice2012.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chudenice
Facebook Chudenic: Utkání s aktuálně předposledním týmem tabulky mělo velký náboj. V případě další porážky by si domácí tři kola před koncem hodně zkomplikovali boj o udržení v elitní okresní třídě. Budětice přijeli s bojovným týmem, který v minulém kole nadělil rezervě Sušice pět branek a hned od začátku předváděli tempo fotbal s rychlými brejky po křídlech. Už první atak naší branky mohl být gólový, soupeř ale nevyužil hrubého zaváhání Osvalda při pomalé a průhledné kličce a následně pak minelu brankáře, který neudržel lehkou střelu v náručí. Brankově jsme se prosadili ve 14. minutě, sólo Honzy Soupíra se střelou k tyči bylo pohledné. Gól soupeře znervóznil, takže o čtyři minuty později už jsme hráli proti deseti, jelikož dvě rychle po sobě jdoucí žluté karty témuž hráči znamenají nucené předčasné opuštění arény. Hektickou dvacetinutovku uzavřela penalta po faulu na unikajícího domácího střelce a stoper Michal Kraus s přehledem navýšil konto – 2:0. Pokutový kop se hrál v první půli i proti nám. Ventýl v brance atakoval unikajícího hráče, podle názoru rozhodčího nedovoleným způsobem, ale pravda se ukázala a „hříšník“ svůj čin napravil – střelu k tyči vyrazil na roh. Po druhé žluté za zbytečný útočný faul v soupeřově pokutovém území viděl chvíli před poločasem červenou kartu také Kuba Soupír. Menší počet hráčů na hřišti nám vyhovoval znatelně víc, protože přišly dvě velké šance, které mohly už před půlí utkání definitivně rozhodnout. Bohužel ani Filip Bláha trojnásobně opakovanou střelou, ani Honza Soupír ze svého pověstného úniku nemířili přesně, takže do kabin se sice šlo s dvoubrankovým vedením, které však s ohledem na hodně aktivního soupeře nemuselo být dostačující. Po přestávce se na pojistku čekalo do 68. minuty, kdy nezvykle hezkou kombinační akce zakončil prudkou křížnou střelou Filip. Tříbrankové vedení hosty hodně zaskočilo a domácí začali být na míči klidnější a jistější. Hra neutrpěla ani po trojím vystřídání v domácí sestavě. Poslední slovo ale měli nakonec hosté, jenže svoji velkou příležitost na korekci výsledku trestuhodně zahodili. Do konce soutěže je ve hře ještě devět bodů. Jistou záchranu s ohledem na bodové zisky našich sestupových konkurentů znamená zisk pěti bodů. Tak se hoši čiňte! Doma máte už jen trápící se Luby B, zato venku vás čekají dva tradiční oříšky, Svéradice B a Železná Ruda. Kde se podaří ty potřebné bodíky urvat ??? Nic není nemožné !!!

FK Budětice 2012
web Budětic www.budetice2012.cz: Pokud chceme konečně pomýšlet na body z venku, nesmíme si dovolit takový luxus jako je pět zahozených gólovek (myslím včetně penalty) a zbytečně a hloupě dostávat ČK. Citelně nám v sobotu chyběli P. Janečka a R. Melka, i tak jsme bod přivézt mohli. Stav 3:0 vypadá sice krutě, ale dnes to na body či na bod, podle mého názoru, bylo. Bohužel štěstí si na jaře zrovna moc nevybíráme. Ještě máme před sebou tři utkání. Šance na záchranu ještě žije, ovšem utkání to nebudou lehká. Hrajeme ve Svéradicích, kde můžeme očekávat posílený B tým, dále v tabulce třetí Bolešiny a druhý Strážov.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
V. Fremuth [-] - P. Vachtl [-] (61. M. Stryczek [-] ) , J. Osvald [-] , S. Hodan [-] - F. Bláha [-] (75. T. Baxa [-] ) , M. Kraus [-] , J. Soupír [-] , J. Rupert [-] (72. L. Zoubek [-] ) - M. Ježek [-] , J. Soupír [-] - O. Göttinger [-]

FK Budětice 2012
P. Toucha [-] (8. J. Vinter [-] ) - V. Korda [-] (73. M. Kripel [-] ) , V. Hozman [-] , M. Novotný [-] (52. Z. Frančík [-] ) , L. Fiala [-] , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] (90. M. Slifka [-] ) , J. Josefík [-] (52. D. Chmelík [-] ) , M. Paroubek [-] , D. Hlavin [-] , D. Homolka [-]

ŽK: 9. J. Soupír , 35. V. Fremuth , 53. J. Osvald , 84. T. Baxa - 11. J. Sekyra , 16. M. Novotný , 17. D. Homolka , 20. M. Paroubek , 22. M. Štěch , 32. L. Fiala . ČK: 37. J. Soupír - 18. D. Homolka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stach Vladislav - ŽÁK Petr (N), PODLEŠÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích