Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Měcholupy uspěly proti Buděticím a vzdálily se jim v tabulce


Branky


4

Budětice si komplikují sezónu a stále trčí na chvostu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

report z webu Budětic

rvních 10. minut byli lepším týmem domácí. Do velké šance se ale na druhé straně dostal v 10. minutě M. Štěch. V 12. minutě zase zahrozili domácí hlavičkou těsně nad. To bylo pro Budětice poslední varování. V 14. minutě se již domácí prosadili V. Kaasem. Od té chvíle šel výkon hostů hodně nahoru. V 20. minutě se ve velké šanci objevil D. Hlavin, ale nedal. V další šanci z 29. minuty se již nemýlil. 1:1. V poslední minutě prvního poločasu oba týmy stačili zahodit po jedné šanci na každé straně.


V 48. minutě domácí zazdili tutovku z malého vápna. Naopak na druhé straně se dokázal prosadit v 50. minutě M. Štěch a poslal Budětice do vedení. 1:2. V následujících minutách domácí svého soupeře přehrávali a vyrovnání bylo otázkou času. Přišlo v 71. minutě, kdy po centru z pravé strany nepohlídal zadní tyč M. Krippel a domácí S. Bečka celkem pohodlně skóroval. 2:2. I následující minuty patřily spíše domácím. V 78. minutě brankář Budětic předvedl fantastický zákrok na brankové čáře a držel naděje hostů. Ty mohl výrazně zvednout v 80. minutě budětický kapitán, který ovšem z malého vápna hlavou minul zcela odkrytou branku domácích. V 83. minutě se R. Melka objevil v další šanci, svoji střelu z dobré pozice však poslal těsně vedle. A tohle Měcholupy uměly potrestat. Tentokrát v obraně hostů chyběl na svém postu stoper V. Hozman a domácí M. Kanta se prosadil hlavou na 3:2. Při závěrečné hře vabank se domácí prosadili ještě jednou, v 92. minutě. 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK Budětice 2012
web Budětic: V Měcholupech jsme neuspěli, ač jsme vedli 1:2 a ještě v 85. minutě drželi bezbrankový stav. Klíčový zápas nás tak čeká tuto sobotu s Hartmanicemi. Tohle prostě zvládnout musíme. Pokud ne, bude naše možná záchrana v OP spíš v rovině teoretické. Přijďte nás podpořit, budeme to potřebovat možná více než jindy!



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , T. Javorský [-] , J. Valečka [-] (46. Z. Zadražil [-] ) , V. Kaas [-] (51. M. Kanta [-] ) , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] (65. P. Dražka [-] ) , P. Havlíček [-] , L. Majer [-] , V. Čížek [-] , R. Madera [-]

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , M. Slifka [-] (46. J. Josefík [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] (85. J. Pazdera [-] ) , R. Melka [-] , M. Kripel [-] , D. Chmelík [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Paroubek [-] (70. Z. Frančík [-] ) , D. Hlavin [-] , L. Fiala [-]

ŽK: 17. R. Madera , 41. J. Duchek - 41. R. Melka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bala Petr - JAHODA Milan (N), TÖPFER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích