1:2
(0:0)
64. M. Vrbka
87. P. Machatka (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru padla doma se Želetavou


Branky


51. B. Sláma - 64. M. Vrbka , 87. P. Machatka (vl.)
11

Málem zkazit domácím naděje na postup se podařilo hostující Želetavě, která veze ze Žďáru nad Sázavou tři body. Žďár tak musí příští kolo vyhrát alespoň o dvě branky na hřišti první Náměště, aby mohl slavit postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně bez branek

V neděli žďárští fotbalisté hostili na domácím hřišti tým Želetavy. V prvním poločase se domácí prezentovali útočnou hrou, hned ve 3. minutě střílel po zemi k tyči Henzl, ale gólman hostí vyrazil na roh. Ve 22. minutě po faulu na Musila žďárští fotbalisté zahrávali penaltu, ale slabou střelu Z.Peňáze gólman znovu vyrazil. Hosté se osmělili ve 30. minutě, kdy tvrdou střelu vyrazil Sobotka. V další šanci domácích střílel Musil do náruče gólmana. První půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Hosté zvrátili výsledek zápasu ve svůj prospěch

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně a odměnou jim byla v 51. minutě branka z kopačky Bohumíra Slámy po výborné akci Juna a přiklepnutí Henzla - 1:0. V té době domácí ze Žďáru nad Sázavou hosty tlačili a druhý gól doslova visel ve vzduchu. Bohužel hosté z ojedinělého protiútoku vystřelili na naši bránu, míč zaplaval a domácí brankář Sobotka ho neudržel - 1:1. Autorem dalekonosného projektilu byl v 64. minutě Michal Vrbka. Dál se domácí tlačili do útoku, dvakrát nebezpečně hlavou zakončovali Vitásek a Musil, bohužel pro domácí, hostující brankář byl vždy na místě. Když už to vypadalo na remízový konec, hosté v 87.minutě centrovali do vápna, domácí brankář Sobotka si zakřičel, míč mu propadnul pod rukama a odrazil se od nohou Machatky do sítě domácí branky - 1:2. Na žďárské fotbalisty tak čeká v posledním kole pořádná šichta - zajíždí na hřiště první Náměště a pokud chtějí pomýšlet na postup, musí soupeře porazit alespoň o dvě branky.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes se hrálo kvalitní utkání s výborným soupeřem,bohužel pro nás s nešťastným koncem. Za týden zajíždíme k poslednímu utkání na hřiště vedoucí Náměště a pokud chceme soutěž vyhrát, musíme zvítězit o dvě a více branek. Dnes byl nejlepším hráčem Russ.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - L. Bulíček [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] - D. Musil [-] , Z. Peňáz [-] , D. Russ [-] - J. Jun [-] , B. Sláma [-] (88. T. Peňáz [-] ) , T. Janů [-] (57. Č. Vitásek [-] ) , J. Henzl [-] (74. R. Gančev [-] )

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - L. Viceník [-] (61. V. Čurda [-] ) , A. Pacas [-] , P. Vranka [-] , J. Číhal [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] (77. T. Vrbka [-] ) , M. Jičínský [-] , M. Vrbka [-] , Š. Vladeka [-]

ŽK: 15. B. Sláma , 37. Z. Peňáz - 77. A. Pacas , 89. T. Simandl .
Hráči zápasu: D. Russ - M. Vrbka .
Místo: Žďár nad Sázavou - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krondráf Jan - KUBEŠ Petr, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Marek Jašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají co napravovat a myslím, že doma se tak stane, Želetava hraje hodně útočně, ale bohužel má větší mezery v defenzívě a toho domácí využijí

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Domácí Žďár ještě zabojuje o vítězství v soupeře a musí napravit nezdar v minulém kole. Navíc se Želetavě v poslední době příliš nedaří. Žďárské béčko vyhraje minimálně o dvě branky.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích