2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko veze tři body z Třebíče


Branky


11. D. Doležal , 79. R. Bence - 17. J. Kincl , 85. L. Chalupa , 88. M. Máca
14

Třebíčští proti soupeři z horní poloviny tabulky dvakrát vedli a vedli ještě deset minut před koncem, hosté však dvěma brankami v poslední desetiminutovce utkání otočili a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácí branku hned hosté našli odpověď

Důležitý zápas čekal o víkendu třebíčské mladíky. Ti se totiž i vzhledem k nepřízni sestupů týmů ve vyšších stále musí prát o udržení se v druhé nejvyšší krajské soutěži, jejich největším rivalem v otázce sestupů je okresní rival ze Šebkovic. To Jemnice má starosti úplně jiné, hraje v klidu v předních místech tabulky a bez nějakých výraznějších výkyvů v pohodě proplouvá soutěží. Třebíčští navíc chtěli napravit zaváhání z předchozího kola, kdy nečekaně padli na půdě poslední Černíče. To naopak Jemnicko si zastřílelo a v pohodě porazilo předposlední tým tabulky z Moravských Budějovic. Do zápasu vlétli aktivněji hosté z jihu třebíčského okresu a domácí tým přehrávali, ale byli to paradoxně domácí, kteří šli do vedení, když se prosadil Daniel Doležal - 1:0. To se psala 11. minuta. Jenže už o šest minut později, v 17. minutě bylo vyrovnáno když byl v domácím vápně nejdůraznější Jiří Kincl a překonal brankáře Šplíchala - 1:1. Poté hrstka diváků sledovala vyrovnaný fotbal a také vyrovnané skóre vydrželo i přes několik náznaků šancí vyrovnané až do posledního poločasového hvizdu rozhodčího.

Na gól domácích ze 79. minuty našli hosté odpovědi dvě...

Vyrovnaný zápas to byl i po změně stran, dlouhou dobu to vypadalo, že na hřišti už se nic zajímavého nesemele. Jenže to vyšel tah trenéru domácích Němcovi, když vyslal do hry Radima Bence a ten po čtyřech minutách na hřišti, v 79. minutě vyslal domácí do vedení, 2:1! Jenže pak přišel totální kolaps domácích a po dvou chybách Jemnicko zápas otočilo. V 85. minutě srovnal Ladislav Chalupa a o tři minuty později vystřelil hostům tři body Michal Máca - 2:3.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Adam Macek, hráč: Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, ale my šli do vedení. Pak po nedůrazu ve vápně jsme dostali gól na 1:1. Pak se hrál vyrovnaný fotbal, ke konci zápasu jsme vstřelili gól, ale po hrubkách jsme si zápas prohráli.




Sestavy


HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - M. Sáček [-] , T. Hrbáček [-] , R. Houser [-] , R. Valíček [-] , T. Oberreiter [-] (84. A. Suchna [-] ) - J. Uličný [-] , S. Renát [-] , D. Lorenc [-] - A. Macek [-] (75. R. Bence [-] ) , D. Doležal [-] -

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , J. Rejthar [-] , M. Máca [-] - D. Svěrák [-] , Z. Nikrmajer [-] (74. J. Anděl [-] ) , J. Kincl [-] , D. Vacuška [-] - L. Chalupa [-] , M. Axman [-] , J. Kalášek [-] -

ŽK: 45. D. Lorenc - 68. L. Chalupa .
Hráči zápasu: D. Doležal - L. Chalupa .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kůrka Jaroslav - NENADÁL Pavel, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: remíza

Jemnicko je silný soupeř, ale věřím, že alespoň bod uhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů