Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany doma rozstřílely Černíč


Branky


14

Poměrně jednoznačný výsledek se ujal v Dukovanech, kde tamější mužstvo hostilo poslední Černíč. Sedm branek zařídilo duo Řezáč - Prokeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezáčův hattrick v prvním poločase

Již v pohodě, ničím neohrožené Dukovany, přivítali na svém hřišti téměř jasně sestupující Černíč. Ti navíc při příjezdu do Dukovan řešili problém se sestavou, protože se museli obejít bez několika zkušených defenzivních hráčů. To domácí vlétli do utkání jako velká voda a ukázali, kdo bude na hřišti pánem. Již v 5. minutě se prosadil Miroslav Řezáč - 1:0. Ve 13. minutě už domácí vedli o dvě branky a mohl za to opět Miroslav Řezáč - 2:0. Domácí jednoznačně lépe kombinovali a hosté nestačili jejich tempu. Ve 29. minutě zvýšil na 3:0 Zdeněk Prokeš. Ve 44. minutě dovršil hattrick ku spokojenosti domácího hlediště Miroslav Řezáč a upravil tak na poločasových 4:0. S nadějemi černíčských to nevypadalo vůbec dobře.

Pro změnu hattrick Prokešův

Do druhého poločasu šli hosté odhodláni s výsledkem něco udělat, nebo alespoň odjet s ne tak výrazným debaklem. Na začátku druhé půle se hra na chvíli vyrovnala a hostům se podařilo snížit na rozdíl tří branek v 53. minutě zásluhou Petra Čermáka - 4:1. Přidat druhý gól se hostům nepodařilo, to naopak nenasytnému Miroslavu Řezáčovi tři branky nestačily. Po hodině hry totiž přidal už 4. gól - 5:1! Tím zlomil jakýkoliv odpor hostů, ale na chvíli se zastavil i gólostroj domácích. Až v 80. minutě se k nařízené penaltě postavil brankář Marek Křišťál a zvýšil na 6:1. Pak v 85. minutě přidal jeho druhý gól v zápase Zdeněk Prokeš a zvýšil už na 7:1. Tento hráč nakonec těsně před odchodem do kabin zkompletoval i hattrick a upravil tak na konečných 8:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Podyjí Černíč
Jan Bulant, funkcionář: Do zápasu jsme šli bez několika zkušených defenzivních hráčů. Naivní defenzivní hra nedokázala odolávat domácím, kteří si dávali přesné přihrávky a vytvářeli si šance, které dokázali zakončovat.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , J. Kunc [-] , M. Fojtášek [-] , M. Koudelný [-] (33. Z. Hrubeš [-] ) - Z. Prokeš [-] , P. Sedláček [-] , I. Koníř [-] (46. P. Pislcajt [-] ) , M. Jašek [-] - M. Řezáč [-] , J. Černý [-] -

TJ Podyjí Černíč
. Cupák [-] - P. Čermák [-] , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , M. Šimánek [-] , Z. Janoušek [-] , M. Lovětínský [-] , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , T. Deutschar [-] , J. Beseda [-]

ŽK: 87. P. Pislcajt - 79. M. Borkovec .
Hráči zápasu: M. Křišťál , M. Řezáč , Z. Prokeš .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Dukovany nedají poslednímu týmu tabulky šanci a před vlastním publikem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích