Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec deklasoval Náměšť na její půdě!


Branky


14

Opravdu velmi nečekaný výsledek se zrodil v Náměšti, odkud si i díky hattricku Petra Juračky a bojovnému výkonu odvezl tři body Moravec!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juračka zkompletoval hattrick

Jasným favoritem byl lídr soutěže z Náměště nad Oslavou - Vicenic proti hostujícímu týmu z Moravce. Obecně se předpokládalo, že by měl proti urputně bojujícímu týmu z Moravce získat tři body, i přesto, že to nebude nic jednoduchého. A taky že nebylo. Hosté od začátku urputně bránili v deseti lidech a domácím se nedařilo dostat se do nějaké vyloženě brankové příležitosti. Tak trestali hosté, ve 20. minutě po srážce dvou domácích pláchl domácí obraně Petr Juračka a poslal hosty do vedení - 0:1. Po dalším protiútoku to bylo už o dvě branky! Hosté vyslali centr do vápna, kde byl opět nikým nekrytý Petr Juračka, který zvýšil na 0:2. Juračka během čtyř minut zaznamenal dvě branky. Těsně před odchodem do kabin, v 43. minutě, využil laxní rozehrávky domácího obránce opět kdo jiný, než Petr Juračka, zvýšil na 0:3 a ještě se mu povedlo zkompletovat hattrick! Domácí měli po první půli co napravovat.

Hosté bránili zuby nehty

Do druhého poločasu šli domácí s cílem zkusit se zápasem něco udělat. A měli k tomu několik možností, když se dostávali do výborných příležitostí a dobývali hostující svatyni. Měli výraznou střeleckou převahu, ale ne a ne prostřelit hostujícího brankáře Romana Toufara. Ten několikrát předvedl parádní zákroky a někdy snad čaroval, ale míč za brankovou čáru nepustil. Při jedné ráně Tržila ho zase zachránilo břevno. Sedm minut před koncem z ojedinělé akce hosté ještě zvýšili na konečných 0:4 zásluhou Pavla Červinky. Domácí tak během týdne ztratili 6 bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: Hosté od začátku zápasu v deseti lidech bránili a prosazovali se z protiútoků. Po změně stran jsme se dostali do dobrých příležitostí, ale vstřelit dneska branku asi opravdu nešlo.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - M. Anna [-] , P. Čermák [-] , M. Homola [-] , V. Lampíř [-] - Z. Jonák [-] (68. M. Kašík [-] ) , J. Rubák [-] , R. Durajka [-] - D. Svoboda [-] , M. Šimončič [-] - J. Tržil [-]

TJ Moravec
R. Toufar [-] - P. Štěpánek [-] , T. Christian [-] , M. Černý [-] (90. L. Broža [-] ) , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (88. M. Hanák [-] ) , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 70. V. Lampíř - 67. T. Toufar , 76. M. Černý , 86. P. Juračka .
Hráči zápasu: R. Toufar , P. Juračka .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 63.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Náměšť je velice silná a proti Moravci si s chutí zastřílí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích