Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov loupil v Želetavě


Branky


14

Souboj sedmé Želetavy se čtvrtým Budišovem sliboval slušný fotbal. Zápas nakonec rozhodl hostující Josef Pažourek, který zaznamenal hattrick během dvaceti minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pažourkův koncert

Zápas dvou týmů z popředí tabulky se odehrál v Želetavě, kam zavítal hostující tým z Budišova - Náramče. Oběma mužstvům, až na konečné pořadí v tabulce, téměř o nic nejde. Tento zápas tak sliboval kvalitní podívanou. Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří se dostali do vedení v zápase už v 11. minutě zásluhou Vojtěcha Čurdy - 1:0. Jenže už o čtyři minuty později bylo vyrovnáno, když se poprvé v zápase prosadil hostující Josef Pažourek - 1:1. Už o deset minut později, v 25. minutě, se Josef Pažourek prosadil podruhé a obrátil vývoj utkání na stranu hostí - 1:2. No a jakoby si to hostující střelec naplánoval, tentokrát po 11 minutách od branky předchozí, tedy v 36. minutě zvýšil už na 1:3 a dokonal tak během jedenadvaceti minut svůj hattrick! To však bylo během první pětačtyřicetiminutovky vše a skóre se již neměnilo, rozhodčí Šťastný tak mohl svou píšťalku ukončit trápení domácích.

Hosté si vítězství pohlídali

Kdo čekal nějaké velké zdramatizování zápasu, ten se dočkal už po pěti minutách druhé půle tohoto utkání. To když hostujícího brankáře Trnku překonal domácí kapitán Tomáš Simandl a snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Jenže o sedm minut později opět trošku pohasly naděje domácích, když vrátil hostujícím hráčům dvoubrankové vedení Michal Votoupal - 2:4. Pak už se hráči jen zastřelovali a jedinými stoprocentními od této doby byli oba brankáři, kteří za svá záda už žádný míč nepustili a proto si hosté odvezli  tři body za vítězství v poměru 2:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas, hrající trenér: První poločas jsme vedení soupeři doslova darovali, druhý poločas jsme se zlepšili, ale byl to jednoznačně náš nejhorší jarní zápas, soupeř vyhrál zaslouženě.




Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Vrbka [-] , Š. Vladeka [-] , J. Číhal [-] , T. Vrbka [-] (46. A. Pacas [-] ) , V. Čurda [-] , M. Malík [-] , M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] (87. L. Viceník [-] ) , M. Jičínský [-] , T. Simandl [-]

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - M. Molnár [-] , R. Pavlatovský [-] (62. V. Pavelec [-] ) , T. Nováček [-] , J. Pažourek [-] , Z. Dvořák [-] , R. Hrádek [-] , K. Nováček [-] (87. J. Kozuň [-] ) , M. Sedláček [-] , L. Horký [-] , M. Votoupal [-]

Hráči zápasu: T. Simandl - J. Pažourek .
Místo: Želetava. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou velmi silné a dá se očekávat vyrovnané utkání, proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza