Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár B loupil v Syrovicích


Branky


14

S cílem napravit domácí proti Dukovanům zajížděli žďárští na hřiště do Nových Syrovic, kde sice hosté nezačali dobře, nakonec si však odvezli přesvědčivou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili penaltu z 16. sekundy

V neděli zajížděla ždárecká Benfika k mistrovskému utkání na hřiště Nových Syrovic. Již od pátku měli žďárští problém, vzhledem k různým zraněním a absencím, dát mužstvo dohromady. K utkání odjeli s jedním hráčem na střídání, navíc Peňáz šel do zápasu s lehkou teplotou a střevními problémy.
Začátek utkání se hostům vůbec nevyvedl, domácí ihned po rozehrání nakopli dlouhý balón do našeho vápna, Růžička prohrál souboj ve vápně a Hajnému nezbývalo než domácího útočníka faulovat. Penalta v 16. vteřině zápasu!!! Domácí hráč si ke střele vybral horní roh brány po pravici Hajného, ten však střelu bravurně vyrazil na roh. I tak hosté prvních deset minut hráli celkem zakřiknutě a vzadu malinko chaoticky. Ve 13.minutě zahrávali rohový kop, který si nakrátko rozehráli Peňáz s Musilem a posledně jmenovaný hosty krásnou střelou poslal do vedení.
Domácí však i nadále hrozili rychlými protiútoky a při jednom z nich se po tvrdé střele z úhlu znovu vyznamenal Hajný. Ve 22.minutě kdy domácí gólman vyrazil střelu Musila, dorazil míč do sítě velmi sebevědomě krásnou rabonou Sláma. Domácí však z dalšího rychlého protiútoku snížili ve 25.minutě,kdy Hajný dvakrát skvěle zasahoval,ale na třetí dorážku Zdeňka Dvořáka již nedosáhnul. I nadále se hostující hráči snažili hrát aktivně a dvě veliké šance neproměnil Filippi. Přesto se zaslouženě dočkali třetího gólu,kdy při vynikající sólové akci Juna a přihrávce od Russa,znovu zakončil skvěle hrající Sláma.

Hosté si vítězství pohlídali

Do druhé půle hosté vstoupili s cílem nepustit domácí do šancí a pokud možno přidat ještě nějaké góly. V 54.minutě výborným důrazem vybojoval míč Musil a poslal do brejku Filippiho, ten postupoval sám na gólmana a chladnokrevně proměnil -4:1. Od této chvíle se zápas víceméně dohrával, hosté drželi míč na svých kopačkách a dobře kombinovali. V 78.minutě se ještě do šance dostal střídající Baránek, ale domácí obránce mu střelu na poslední chvíli zblokoval.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: K utkání jsme jeli ve složité situaci, kdy jsme sestavu doslova lepili. Přesto jsme odehráli velmi dobrý zápas a chtěl bych všem hráčům poděkovat za bojovnost. Dnes byli našimi nejlepšími hráči Jun a Sláma



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - Z. Dvořák [-] , M. Sosnar [-] , M. Svoboda [-] , J. Houserek [-] (72. P. Zerza [-] ) , T. Lang [-] , J. Vlček [-] (46. J. Weidenthaler [-] ) , D. Růžička [-] , R. Janoušek [-] , V. Toman [-] , J. Marek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - L. Bulíček [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] - D. Musil [-] , Z. Peňáz [-] (72. D. Baránek [-] ) , D. Russ [-] - M. Filippi [-] - T. Ločárek [-] , B. Sláma [-] , J. Jun [-]

Hráči zápasu: Z. Dvořák - J. Jun , B. Sláma .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: remíza

Tady je konečně favorit hostující tým, ale mně by se mnohem víc líbila remíza a tak zkusím překvapení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza