0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru nečekaně podlehla Dukovanům


Branky


17

Nečekaný výsledek se zrodil ve Žďáru nad Sázavou, kam zavítal tým z obce u jaderné elektrárny. Tři body vystřelil hostům zkušený harcovník Ivo Koníř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas smírně

V neděli přivítala žďárská Benfika mužstvo Dukovan. Vzhledem ke zkušenosti z podzimu,domácí věděli,že je čeká houževnatý soupeř. Dukovany ze začátku jarní části soutěže vyhlásili záchranářskou misi v 1.A skupině B a opravdu se jim to podařilo, v sérii několika vítězných zápasů se mohlo zdát, že Dukovany jsou takřka k nezastavení a díky velkému bodovému zisku začali atakovat čelo tabulky. Pak jakoby přišlo uspokojení a výsledky stagnovaly. Od začátku utkání měli domácí míč na jejich kopačkách a od prvních minut bylo jasné,že soupeř z obce pod chladícími věžemi jaderné elektrárny sem přijel s úmyslem bránit a vyrážet k rychlým brejkům. Ač domácí kontrolovali hru s balonem, prosadit se přes hostující obranu se nám nedařilo. Do první velké šance se dostal Sodomka,kterému střelu vyrazil brankář vedle brány. Do další šance se dostal Machatka,ale také neproměnil. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Koníř vystřelil vítězství

Po přestávce hosté pokračovali ve svém totálním antifotbalu a bránili v devíti lidech. Bohužel ve 49.minutě jim vyšlo to,na co čekali. Po ztrátě balónu na domácí půlce přišel rychlý brejk a osamocený Koníř nedal Sobotkovi šanci. Po tomto gólu zbývalo i tak ještě spoustu času na otočení skóre,ale tentokrát nám nebylo souzeno dát gól. Hosté se ještě více zatáhli před svoji bránu a domácí ji marně dobývali. Obrovskou šanci na vyrovnání zahodil Filippi kdy zcela osamocen hlavičkoval vedle brány. Hosté už si konec utkání pohlídali a odvezli si všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli smolný zápas se soupeřem,který absolutně nechtěl hrát fotbal. S takovým antifotbalem jsem se snad ještě nesetkal. Bohužel naše chyba,že jsme se s tím nedokázali srovnat. K příštímu utkání zajíždíme na půdu Nových Syrovic




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - F. Růžička [-] , P. Machatka [-] - Z. Peňáz [-] , D. Musil [-] , D. Russ [-] (72. T. Ločárek [-] ) , T. Janů [-] - M. Filippi [-] (85. D. Baránek [-] ) - R. Sodomka [-] (62. L. Bulíček [-] ) , B. Sláma [-] , J. Havlík [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - O. Horák [-] (89. Z. Hrubeš [-] ) , M. Koudelný [-] , J. Kunc [-] , J. Fojtášek [-] - I. Koníř [-] , Š. Hron [-] , Z. Prokeš [-] , I. Michalica [-] - J. Černý [-] (80. P. Pislcajt [-] ) - M. Fojtášek [-]

ŽK: 35. B. Sláma - 28. J. Černý , 71. Š. Hron .
Hráči zápasu: Z. Peňáz - M. Křišťál , I. Koníř .
Místo: Žďár nad Sázavou - tráva. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Škorpík Martin - KUBEŠ Petr, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Daniel Procházka

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: remíza

Pokud si domácí nechtějí nechat uniknout vedoucí Náměšť, musí zvítězit. V cestě jim bude stát pozorně bránící hosté v čele s Konířem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích