Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov si poradil s Novými Syrovicemi


Branky


17

Budišov chtěl napravit poslední výprask od rezervy Žďáru a chuť si zlepšil, když doma čtyřmi góly vyprovodil Nové Syrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udělali výrazný krok za vítězstvím

Domácí vlétli do utkání s cílem odčinit porážku z minulého kola, když prohráli na půdě druhé rezervy Žďáru nad Sázavou 0:5. Od začátku zápasu domácí dobře kombinovali, dostávali hosty pod velký tlak a zaslouženě do poločasu vstřelili 3 branky. Nejprve se už v 10. minutě trefil z přímého kopu Michal Votoupal - 1:0. I nadále si domácí vytvářeli šance a soupeře z Nových Syrovic jasně přehrávali, znovu udeřilo ve 23. minutě, když po pěkné kombinaci zakončoval akci Josef Pažourek a zvýšil na 2:0. Povedený poločas v podání domácích uzavřel opět svou druhou brankou v zápase Michal Votoupal, který stál po střele kapitána Nováčka, která mířila do tyče, nejlépe postavený a ve 37. minutě dorazil míč do Novákovi branky - 3:0. Další branku už první poločas nepřinesl, nicméně domácí hráči mohli jít do kabin spokojení, stejně jako domácí fanoušci na nějaké to občerstvení.

Budišov nezaváhal

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, i když tempo zápasu trochu opadlo. Budišovští nadále kontrolovali hru a pěkně kombinovali, novosyrovickým příliš nepovolovali žádné větší útočně výpady a ohrožení brankáře Trnky. Naopak sami si ještě vytvořili několik šancí, ale zakončení končila v Novákových rukavicích nebo vedle jeho branky. Přesto ještě svěřenci trenéra Švece přidali jednu branku, když se po krásné individuální akci prosadil Tomáš Obůrka a zvýšil na konečných 4:0. Domácí potvrdili i v tomto utkání, že mají jednu z nejlepších obran, když uhlídali střelce Sosnara a v dalším domácím utkání neinkasovali.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Dnešní zápas hodnotím velmi dobře. Utkání nám vyšlo skvěle, dobře jsme kombinovali a přidali i góly. Vítězství je zcela zasloužené.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - J. Pažourek [-] , V. Pavelec [-] , T. Obůrka [-] (76. D. Věžník [-] ) , Z. Dvořák [-] , R. Hrádek [-] , M. Molnár [-] , K. Nováček [-] (62. J. Sedláček [-] ) , M. Sedláček [-] , L. Horký [-] (85. R. Pavlatovský [-] ) , M. Votoupal [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - P. Zerza [-] , M. Sosnar [-] , J. Vlček [-] , M. Svoboda [-] , T. Lang [-] , D. Růžička [-] , R. Janoušek [-] , Z. Dvořák [-] , Z. Chalupa [-] , K. Filipský [-]

ŽK: 87. M. Sedláček - 9. P. Novák , 40. Z. Dvořák .
Hráči zápasu: L. Trnka , M. Votoupal .
Místo: Budišov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - KRONDRÁF Jan, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra domácích

Fotbalová kvalita je na straně domácích. U hostů bude záležet jak se sejdou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích