R. Durajka 47.
R. Durajka 77. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť zaváhání nepřipustila


Branky


47. R. Durajka , 77. R. Durajka (p.) - 73. X. Rajpaul
19

Souboj týmů z Třebíčska nakonec vyzněl lépe pro favorizovanou Náměšť, který nepřipustila zaváhání a pokračuje ve skvělých jarních výkonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli

V rámci 20. kola 1.A skupiny B na Vysočině na půdu Náměště nad Oslavou - Vícenic zavítal rezervní tým HFK Třebíč. Domácí byli jasným favoritem vzhledem k postavení v tabulce, oba týmy se totiž nachází na odlišných pólech. Hosté však přijeli posíleni o některé hráče z A týmů. Domácí byli od začátku možná o něco techničtější a rychlejší s míčem než hosté, ale v prvním poločase i přes spoustu náznaků příležitostí vázla finální přihrávka a šance Klímy a Šimončiče brankami neskončily. Hosté se také snažili hrát kombinační fotbal a tak byl k vidění rychlý a kombinační fotbal z obou stran. Diváci, kterých přišlo na sportovní areál do Náměště přes jednu stovku, tak branku neviděli, znuděni fotbalem ale rozhodně být nemuseli.

Roman Durajka rozhodl

I přes několik šancí nakonec všechny branky padly po standardních situacích. Hned ve 47. minutě zatočil z trestného kopu z dvaceti metrů míč pod břevno domácí kapitán Roman Durajka a domácí tak vedli - 1:0. V 73.minutě ovšem předvedl stejné umění hostující z Trinidadu a Tobaga Kyle Xavier Rajpaul a bylo vyrovnáno - 1:1. Naštěstí pro náměšťské  v 77 .minutě se v šestnáctce uvolňoval Durajka a hostující obránce ho fauloval. Nařízenou penaltu si postavil sám faulovaný Roman Durajka, s přehledem proměnil a vrátil domácím vedení - 2:1. V samotném závěru utkání hosté sice bojovali, ale zkušení domácí zápas dohráli na útočné polovině. Překvapení kola se tak neudálo, všechny tři body za těsné vítězství 2:1 zůstaly ve městě na řece Oslavě.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: V prvním poločase obě mužstva hrála pěkný, rychlý, kombinační fotbal, ale přes několik náznaků šancí jsme branku nevstřelili. Na konci zápasu hosté bojovali, ale zápas jsme si zkušeně pohlídali.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - D. Svoboda [-] (57. M. Kašík [-] ) , M. Šimončič [-] , J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] , Z. Jonák [-] (85. M. Matoušek [-] ) , M. Anna [-] , P. Čermák [-] , J. Heres [-] , V. Lampíř [-]

HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - S. Renát [-] , R. Valíček [-] , A. Suchna [-] , T. Oberreiter [-] (79. V. Bence [-] ) , T. Hrbáček [-] - D. Lorenc [-] , J. Uličný [-] - D. Kovář [-] , T. Trnka [-] - X. Rajpaul [-]

ŽK: 68. P. Čermák , 72. J. Heres , 85. M. Anna - 46. R. Valíček .
Hráči zápasu: J. Bartošek , R. Durajka - X. Rajpaul .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 102.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra hostů

Překvapení kola, juniorka obere Náměšť o tři body, zápas rozhodne David Lorenc svoji lorencovkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích