Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť stále nezná přemožitele


21

Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky dopadl výhrou favorita, ale domácí nedali svému soupeři tři body zadarmo a náměšťské řádně potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Od začátku zápasu domácí z Moravských Budějovic dobře bránili a hrozili hlavně ze standardních situací. Utkání bylo celý první poločas vyrovnané, na jedné straně měl dobrou střelu hned na začátku hostující Durajka a hosté měli kolem dvacáté minuty tlak, když kopali pět rohových kopů, ale bez větší šance. Domácí naopak po jedné ze standartek orazítkovali v největší šanci prvního poločasu tyč. Domácí pak mohli branku vstřelit, jenže  v závěru poločasu nadvakrát vychytal domácího útočníka hostující brankář Bartošek.

Domácí šli do vedení, ale hosté zápas otočili

Na začátku druhého poločasu hned v 50.minutě vyrazil hostující gólman Bartošek centr pouze na šestnáctku na nohu Tomáše Kopečka a ten poslal míč do branky - 1:0 pro domácí. Jenže domácí nevydrželo vedení dlouho, hned za tři minuty přihrál Durajka Michalu Šimončičovi a ten z úhlu z deseti metrů trefil nádherně do šibenice, propálil domácího brankáře a vyrovnal. Utkání bylo nadále vyrovnané a o vítězi nakonec rozhodl roh hostů v 71.minutě kdy Jakub Tržil protlačil míč zblízka za přední tyč a hosté otočili výsledek zápasu na 1:2. V závěru domácí již hráli vabank a tak v poslední minutě po nákopu brankáře z trestného kopu, z poloviny hřiště, hosté míč odvrátili a postupovali hned čtyři sami na brankáře a tak Michal Šimončič přidal pojišťovací třetí gól z dálky v podstatě do prázdné branky. Náměšť tak odehrála v jarní části zatím nejtěžší zápas proti dobře bránícím a o záchranu bojujícím Moravským Budějovicím.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: Moravské Budějovice celý zápas dobře bránili a hrozili především ze standardních situací. Po celý zápas bylo utkání vyrovnané. V jarní části sezóny to byl zatím náš nejtěžší zápas.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - M. Pařízek [-] (68. P. Stark [-] ) , T. Michal [-] , J. Horecký [-] , L. Stehlík [-] (59. K. Svoboda [-] ) , P. Benda [-] , A. Svoboda [-] , O. Busta [-] , J. Benda [-] , T. Kopeček [-] , V. Novotný [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - P. Kučera [-] , M. Šimončič [-] , J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] , Z. Jonák [-] (63. J. Tržil [-] ) , M. Anna [-] (74. M. Matoušek [-] ) , P. Čermák [-] , J. Heres [-] , V. Lampíř [-] (83. T. Tržil [-] )

ŽK: 42. J. Horecký , 44. T. Kopeček - 48. V. Lampíř , 56. M. Šimončič .
Hráči zápasu: T. Kopeček - J. Rubák , J. Bartošek .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bílek Zdeněk - KREJČÍ Vlastimil, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Tomáš Oberreiter
Tip experta: výhra hostů

Náměšť je plná individuálních kvalit, když k tomu připočtu zkušené hráče, tak věřím, že zápas v Budějovicích si pohlídá a vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů