2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč v Šebkovicích těsně prohrála


Branky


23

Zápas týmů namočených v sestupových vodách vyzněl lépe pro domácí Šebkovice, které tak zaznamenaly první výhru v jarní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černíč šla rychle do vedení

18. kolo k sobě svedlo soupeře v tabulce ne tolik vzdálené - 11. Šebkovice značně ohrožené sestupem a poslední Černíč, která potřebuje další body jako sůl. Šebkovice z dosavadních třech utkání uhrály jediný bod, tedy spíše dva body ztratily, když v minulém kole prohospodařily dvoubrankové vedení a v Třebíči tak musely brát pouze jeden bod za remízu. To Černíč šla oproti podzimní části soutěže výkonnostně nahoru a naposledy v minulém kole si doma smlsla na Nových Syrovicích. A svým vstupem do utkání jakoby na své předchozí utkání navázala, hned ve 3. minutě utkání přišel dlouhý nákop za domácí obranu, hostující útočník postupoval sám na domácího brankáře Klubala, ten jeho zakončení vyrazil k dobíhajícímu Jiřímu Lacinovi a ten uklízel míč do prázdné branky - 0:1. Poté se hra vyrovnala, šance byly na obou stranách. V 17. minutě se ujala šance domácích, když Kotačka přihrával na levou stranu volnému Říhovi, který postupoval sám na brankáře, ale doběhl ho hostující obránce, tak Říha míč zasekl a přihrál dobíhajícímu Zdeňku Přibilovi, který vyrovnal střelou do prázdné branky - 1:1. I nadále byla hra vyrovnaná, ale ani jeden ze soupeřů své šance nevyužil.

Šebkovice dokonaly obrat

Jestliže vstup do prvního poločasu vyšel hostům z Černíče, ten druhý patřil jednoznačně domácím. Hned chvíli po úvodním hvizdu druhého poločasu se po rohu prosadil hlavou opět Zdeněk Přibil - 2:1. I zbytek zápasu byl vyrovnaný, až na závěr zápasu si Černíč dokázala vytvořit tlak, ale nějakou vyloženou šanci neměla. Všechny tři body tak zůstaly v Šebkovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
Jiří Stoklas, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili dobře a hned chvíli po začátku jsme prohrávali. Hra pak byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách. V závěru zápasu Černíč měla mírný tlak, ale šanci si nevypracovala a my si vítězství pohlídali.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - Z. Přibil [-] , O. Netík [-] (90. J. Holčapek [-] ) , D. Kašpárek [-] (82. J. Kuba [-] ) , P. Hrůza [-] , D. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] - K. Busta [-] , T. Kotačka [-] (58. M. Pecka [-] ) , V. Říha [-] , Z. Roupec [-] -

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Čermák [-] , D. Lovětínský [-] , J. Lacina [-] , Z. Janoušek [-] , D. Hajdík [-] (66. A. Lacko [-] ) , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , T. Deutschar [-] , J. Beseda [-] , V. Leitkep [-]

ŽK: 35. Š. Dvořák , 75. P. Hrůza , 83. J. Kuba - 33. T. Deutschar , 70. Z. Janoušek , 85. M. Leitkep .
Hráči zápasu: K. Klubal , Z. Přibil - J. Lacina .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Masopust Václav - KŮRKA Jaroslav, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svoboda
Tip experta: remíza

Záchranářský duel, oběma týmům jde o hodně, takže zde čekám hodně bojovný fotbal a myslím, že zápas dopadne remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů