3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí díky vítězství poskočili v závěru sezony v tabulce výšše


Branky


0

Souboj rezerv, kterým se daří spíše více na jaře, se odehrál za krásného počasí, neboť těsbě před zápasem lehce sprchlo a tak byl čistý vzduch nejen pro hraní fobalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Slavoj potvrdil roli papírového favotira a porazil tak rezervu Puklic na svém letišti. Zápas hodně svým hloupým vyloučením zkomplikoval domácím Widerlechner, který šel v 24. minutě do sprchy za kecy. Domácí se semknuli a s bravůrně chytajícím Kousalem v bráně zápas pohlídali a dotáhli do vítězného konce. O branky se postarali Vondrák, Lacina A. a Pittner, který předvedl asi svůj nejlepší výkon v sezóně. Hosté měli mnoho šancí na vyrovnání, ale skvělý Kousal likvidoval loženku za loženkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť B
Pavel Kubala, obránce TJ Slavoj Třešť "B": Hráli jsme docela dobře. Kdyby nebylo to hloupé vyloučení, nemuseli jsme být tolik unavený a více oslavit závěr sezony na našem zakončení. Ale jo, nebyla to špatná sezóna.




Sestavy


TJ Slavoj Třešť B
J. Kousal [-] - P. Kubala [-] , D. Pešta [-] , L. Lupač [-] , R. Krch [-] - J. Pittner [-] , L. Wiederlechner [-] , M. Kozák [-] (57. M. Kubát [-] ) , M. Krejčí [-] - M. Vondrák [-] (72. P. Svoboda [-] ) , A. Lacina [-] (46. J. Šebesta [-] )


ŽK: 24. L. Wiederlechner , 89. J. Šebesta . ČK: 24. L. Wiederlechner .
Hráči zápasu: J. Kousal , J. Pittner .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.