0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 10:30

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč schytala "bůra" od Žďáru


Branky


9. D. Russ (p.) , 40. J. Šindelka , 49. T. Janů , 62. D. Musil , 64. T. Janů
0

Na Velký pátek na umělou trávu do Třebíče zavítal první tým tabulky ze Žďáru nad Sázavou. V souboji dvou B týmů potvrdili roli favorita hosté, když soupeři nasázeli pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení z proměněné penalty

Do zápasu vstopili jednoznačně aktivnější hosté, kteří již na jaře jedno ostré utkání odehráli. Domácí kazili jednoduché přihrávky, jejich hra byla plná nepřesností. Hosté ze Žďáru dostali odměnu za jejich aktivní hru v osmé minutě v podobě pokutového kopu. Do vápna se prodral Musil, který po souboji s domácím kapitánem Karáskem upadl a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil David Russ a po zemi k tyči nedal šanci mladičkému gólmanovi domácích - 0:1. Pak jakoby se domácí zvedli, spadla z nich nervozita a začali si věřit, hra se vyrovnala, místy domácí svého soupeře i přehrávali. V 15. minutě přišla první vážnější akce Třebíče po pravé straně, ale střela zakončujícího Doležala rozhodně neměla gólové parametry. V minutě 22. se po centru zleva mohl hlavou prosadit nejmenší hráč na hřišti Jan Uličný, ale přehlavičkoval. Akce, která následovala o šest minut později už ale volala po gólu. Domácí Doležal šel sám na hostujícího brankáře, ten ale reflexivně vykopl míč nohou. A tak trestali hosté. V 39. minutě na malém vápně hostující Sláma netrefil míč ideálně, ale o minutu později střelu hostů domácí brankář Šplíchal vyrazil pouze před sebe a tak do sítě míč zametl hostující stoper Jakub Šindelka - 0:2.

Žďár ještě přidal tři branky

První poločas byl tedy v celku vyrovnaný, druhý už byl v režii hostů. Naděje domácích na alespoň nějaký bodový zisk výrazně klesly necelé čtyři minuty po začátku druhého poločasu, kdy po ztrátě míče ve středu hřiště předběhl domácího obránce Sáčka Tomáš Janů a po zemi obstřelil vybíhajícího gólmana třebíčských - 0:3. To domácí úplně uzemnilo, veškeré jejich snahy ohrozit bránu soupeře končily většinou odpískaným ofsajdem, na kopačkách hostujících obránců nebo až u brankáře Hajného. V 62. minutě vytvořil velkou hrubku domácí kapitán Karásek, který ztratil míč a tři hosté šli na jediného obránce. A nesehráli to úplně nejlépe, střelu Dominika Musila domácí brankář zpomalil, míč se ale stejně dokutálel do domácí svatyně - 0:4. Dvě minuty na to žďárští předvedli parádní narážečku, kterou z hranice vápna zakončil svým druhým gólem v zápase nekompromisně do horního růžku Tomáš Janů - 0:5Domácí v tu chvíli byli zralí na ručník. Naštěstí pro ně, hosté už v zakončení nebyli tak důrazní. Do zakončení se dvakrát dostal Jun ze Žďáru, ale jednou trefil tyčku a podruhé boční síť. Na konci mohli třebíčští zaznamenat alespoň čestný úspěch, Doležal z hranice vápna pořádně protáhl, teprve druhou střelou na bránu domácích v zápase, brankáře Hajného. 



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli dobré utkání se spoustou pěkných kombinačních akcí. Nutno však podotknout, že soupeř nás příliš neprověřil a v soutěži nás čekají mnohem težší zápasy.



Sestavy


HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] (83. D. Rousek [-] ) - M. Sáček [-] , R. Valíček [-] (60. P. Mitáš [-] ) , A. Suchna [-] , L. Karásek [-] - D. Lorenc [-] , J. Uličný [-] , O. Šibůrek [-] , O. Uličný [-] - T. Staněk [-] (54. T. Trnka [-] ) , D. Doležal [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - T. Ločárek [-] , J. Jun [-] , L. Bulíček [-] , J. Šindelka [-] (56. F. Růžička [-] ) , B. Sláma [-] , T. Janů [-] , M. Filippi [-] (68. L. Sláma [-] ) , D. Russ [-] , D. Musil [-] , P. Machatka [-]

ŽK: 9. L. Karásek .
Hráči zápasu: D. Musil , T. Janů .
Místo: UT Třebíč. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Filip - HAVLÍN Marek, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.