2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma porazilo Moravec


Branky


0

Pro oba soupeře to byl první jarní mistrovský zápas a mírnými favority možná byli domácí. Hned v úvodu ale poslal Moravec do vedení Juračka, v prvním poločase však domácí stihli vyrovnat a obrat dokonali proti deseti hráčům soupeře ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec šel rychle do vedení

Rozdíl těchto soupeřů v tabulce před zápasem činil pouhé čtyři body. Ale v případě výhry Jemnicka ještě domácí mohli pomýšlet na atakování čela tabulky. Hned v úvodu platilo pravidlo nedáš - dostaneš. Domácí Grün poslal zprava přízemní centr, který v souboji Hošek usměrnil těsně vedle hostující branky (po tomto souboji se zranil a o chvíli později musel střídat). Ve 4. minutě vyšla hostům pěkná akce, kdy na kolmici mezi obránce si zaběhl Petr Juračka a prostřelil vyběhnutého Kopečka - 0:1. Domácí chtěli odpovědět trestným kopem, ale Krejči mířil pouze mimo pravou tyč. Po čtvrt hodině vyrobil domácí Koutný chybu a hostující Šebek postupoval sám na bránu, ale domácí brankář Kopeček nadvakrát tutovku hostí zlikvidoval. Poté se hrálo převážně mezi vápny bez vážnějších šancí. Ve 33. minutě po volném přímém kopu a závaru před hostující brankou se nejlépe orientoval jemnický útočník Martin Axman a vyrovnal na 1:1. Hosté hrozili hlavně po dobře zahrávaných rohových kopech. Za domácí se do slibné střelecké pozice dostal Anděl, leč bez úspěchu.

Jemnicko otočilo zápas a bere tři body

Z kraje druhé půle byl v průniku faulován Grün a hostující Černý po druhé žluté musel předčasně do sprch. Přesilovku domácí využili v 57. minutě, kdy hlavičku Seveldy brankář vyrazil před sebe a následnou dorážku Jiří Kincl poslal do brány  - 2:1. Až do 85.minuty se hrálo převážně podle domácích, ti měli dobré tři příležitosti ke zvýšení svého náskoku. V samém závěru hosté domácí přitlačili, ale po sérii dlouhých autů a rohových kopů se vyrovnání nedočkali.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Jiří Kincl, trenér: Na první zápas jara to bylo velice bojovné utkání, kdy oba týmu do zápasu daly maximum. Hrálo se spíše na nakopávané, dlouhé míče, neboť přeci jenom kvalita hřišť ještě není optimální. S výhrou jsem maximálně spokojen.

TJ Moravec
Lukáš Broža, trenér: Povedl se nám vstup do utkání a rychle jsme vedli, poté jsme bohužel neproměnili dva samostatné nájezdy a domácím se ze standardní situace podařilo vyrovnat. Hned v úvodu druhé půle jsme šli smolně do deseti a soustředili se spíše na bránění. Neubránili jsme však další standardku a prohrávali. V závěru jsme si vytvořili mírný tlak, ale každý náš roh nebo aut končil odpískaným útočným faulem. V utkání jsme byli rozhodně fotbalovější a bod jsme si zasloužili odvézt.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , T. Krejča [-] , J. Kincl [-] (90. Z. Nikrmajer [-] ) - M. Hošek [-] (11. M. Sevelda [-] ) , J. Rejthar [-] , D. Vacuška [-] - J. Anděl [-] , J. Grün [-] (84. D. Svěrák [-] ) , M. Axman [-] -

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Štěpánek [-] , L. Šebek [-] (76. P. Kudiovský [-] ) , T. Christian [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] (79. M. Černý [-] ) , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 32. T. Krejča , 38. J. Kincl , 62. M. Axman - 6. F. Kovář , 36. P. Černý , 71. J. Kachlík . ČK: 48. P. Černý .
Hráči zápasu: V. Kopeček , Z. Koutný - P. Juračka .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.