D. Musil 66.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru se výhrou dostala na první místo tabulky


Branky


66. D. Musil
0

První jarní kolo k sobě svedlo dva týmy z opačných pólů tabulky. Do té doby druhý tým ze Žďáru přivítal doma na umělé trávě poslední Moravské Budějovice. A vzhledem k tabulkovému postavení došlo pouze k nejtěsnější možné výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli

V neděli sehrála své první mistrovské utkání žďárská rezerva, která se po podzimní části soutěže umístila na pěkném druhém místě. Proti poslednímu týmu tabulky se tak očekávalo jednoznačné vítězství. Hosté však byli v první půlce celkem vyrovnaným soupeřem, kdy navíc rezerva Žďáru nad Sázavou hrála proti poměrně silnému větru. Přesto se dostali do několika slibných šancí, které ovšem končily buď špatnou finální přihrávkou nebo nepřesným zakončením. Tak postupně své šance zahodili domácí Frieb, Havlík a tu největší Filippi. Největší a vlastně jedinou šanci hostů skvěle zneškodnil domácí brankář Hajný. Do kabin se tak po prvních pětačtyřiceti minutách šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Výhru domácím vystřelil Musil

Ve druhé půli už měli výhodu větru v zádech domácí a také byli jednoznačně lepším mužstvem. Opět je ale zklamala koncovka, kdy hlavně samostatný průnik Janů volal po gólu. Toho se žďárské "béčko" dočkalo až v 66. minutě, kdy Dominik Musil udělal kličku budějovickému obránci a tvrdou střelou poslal domácí mužstvo do vedení - 1:0. V zápětí ještě žďárští kopali přímý volný kop, ale Zdeněk Peňáz tvrdou střelou z 25 metrů trefil pouze tyč. Konec utkání si domácí bez problémů pohlídali a připsali si první jarní vítězství. A jelikož v témže kole do té doby první Herálec padl se zachraňujícími se Dukovanami, Žďár nad Sázavou B se vyhoupl do čela tabulky. Za to Moravské Budějovice si na odlepení se ode dna tabulky musí ještě alespoň jedno kolo počkat.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: V utkání jsme byli po celou dobu jednoznačně lepším mužstvem, poměrně dobře kombinovali, bohužel opět jsme neproměnili spoustu gólových příležitostí. Cílem pro příští zápasy je jednoznačně zlepšit koncovku.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - B. Sláma [-] (85. R. Gančev [-] ) , T. Peňáz [-] , T. Janů [-] , M. Filippi [-] (73. F. Růžička [-] ) , D. Russ [-] , D. Musil [-] , V. Frieb [-] (46. L. Bulíček [-] ) , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - M. Pařízek [-] , J. Kosmák [-] (73. D. Puchnar [-] ) , K. Svoboda [-] , A. Svoboda [-] , J. Povolný [-] (80. L. Kratochvíl [-] ) , P. Benda [-] , Z. Škoda [-] , L. Veselý [-] (8. T. Michal [-] ) , J. Benda [-] , O. Busta [-]

ŽK: 46. T. Peňáz , 76. J. Havlík - 75. M. Pařízek .
Hráči zápasu: D. Musil .
Místo: Žďár nad Sázavou, UT - areál B. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janovský Aleš - FOTR Jan, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.