Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Náměšť řádila v Syrovicích


Branky


0

V úterní dohrávce zavítala do Nových Syrovic Náměšť, která nakonec uštědřila svému soupeři nepopulárního "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi krok

 První poločas byl vyrovnaný, Nové Syrovice dokázali s jedním z favoritů soutěže poměrně držet krok. Hosté si vytvořili několik šancí a byli zřejmě o něco nebezpečnější než domácí, ale šance buďto končily v rukavicích domácího brankáře Nováka, nebo je zastavovaly lapače za brankami na syrovickém hřišti. Vzadu se hosté mohli spoléhat na skvělého brankáře Bartoška, který také zlikvidoval několik pokusů syrovických. Ve 31. minutě vyšel náměšťským brejk a dokázali skórovat zásluhou hostujícího střelce Michala Šimončiče, což jim určitě přidalo klid na kopačky - 0:1. Hosté mohli své vedení ještě navýšit o nějaký ten gól, ale Novák měl dobře postavené tyče. Nejprve střela z dálky orazítkovala břevno syrovické svatyně, pak Anna smolně z malého vápna trefil tyč a tak se šlo do kabin o poločase s vedením hostů 0:1.

Po změně stran už řádili hosté

Druhá půle už byla více v hostující režii. Po neproměněných šancích Šimončiče a Lampíře, který po krásné akci bohužel nedokázal usměrnit míč mezi 3 tyče, hosté konečně v 59. minutě dokázali zvýšit náskok na dvoubrankový, opět u toho nebyl nikdo jiný, než Michal Šimončič - 0:2. Tento gól domácí položil a na hřišti už byl jen jeden soupeř. Poté hosté ukázali, proč mají nejlepší útok v soutěži. Jako výborný tah trenéra Kylíška se ukázalo pustit na hřiště Tomáše Tržila, který necelé čtyři minuty po svém nástupu na hřiště zvýšil na 0:3. Poté v 79. minutě si postavil pokutový kop kapitán hostů Roman Durajka a zvýšil už na 0:4. Hattrick těsně před koncem zápasu dokonal Michal Šimončič a upravil tak na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Michal Šimončič, hráč: Po dvou ne úplně přesvědčivých zápasech jsme chtěli zase navázat na předchozí kola, kdy jsme byli směrem dopředu velmi produktivní. Troufnu si říct, že náš druhý gól soupeře zlomil.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - Z. Dvořák [-] , M. Sosnar [-] (89. P. Novák [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Dubský [-] (71. J. Marek [-] ) , T. Lang [-] , J. Vlček [-] , R. Janoušek [-] , Z. Chalupa [-] , V. Toman [-] , K. Filipský [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - D. Svoboda [-] (63. T. Tržil [-] ) , M. Šimončič [-] , J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] (80. J. Tržil [-] ) , Z. Jonák [-] , M. Anna [-] (50. M. Homola [-] ) , P. Čermák [-] , J. Heres [-] , V. Lampíř [-]

ŽK: 47. V. Toman - 33. J. Heres , 39. M. Anna , 69. T. Tržil .
Hráči zápasu: M. Novák - M. Šimončič , J. Bartošek .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.