1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny body zůstaly v Polné


Branky


13

Na hřiště Polné zajížděla Ledeč nad Sázavou, která minulé kolo brala proti Přibyslavi všechny body. Dnes ale všechny body zůstaly v Polné, a to díky trefě Dvořáčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořáček poslal domácí do vedení

Vlastní utkání probíhalo hodně v taktické rovině, hrálo se od vápna k vápnu a ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Ve 12. minutě domácí hráči dobře zakombinovali, před hranicí šestnáctky byl sražen Brabec. K přímému kopu se postavil Dvořáček a jeho přesná střela přes zeď znamenala vedení 1:0. Po půlhodině hry se mohli prosadit i hosté, po centru do šestnáctky zablokoval střelu soupeře velmi dobře hrající Reiterman. Ve 39. minutě vyslal dlouhý pas Boháček, Varhaník se na hraně šestnáctky skvěle uvolnil a připravil loženku Dvořáčkovi - míč v poslední chvíli odkopl stoper hostí.

Polná si vedení pohlídala

V 52.minutě odkulhal z hřiště Mašek a nahradil ho Padrnos, který mohl ve dvou situacích přečíslení vytytěžit druhý gól pro barvy domácích. Krátce po sedmdesáté minutě měli hosté svoji největší šanci, po ostrém a přesném centru hlavičkoval Pešek mimo branku. Rezničenko za celé utkání řešil pouze několik střel z dálky, jeho brankářský kolega na tom byl podobně. Utkání tak rozhodl gól Filipa Dvořáčka z 12.minuty a Sapeláci za něj a za poctivě odmakané utkání brali tři body.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - P. Fišer [-] (67. A. Kovář [-] ) , P. Mašek [-] (52. D. Padrnos [-] ) , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , M. Boháček [-] , L. Varhaník [-] (91. M. Špendlíček [-] ) , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - J. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , L. Vodička [-] (78. M. Turek [-] ) , J. Karel [-] , J. Gramer [-] (87. O. Martinek [-] ) , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] , R. Kuja [-]

ŽK: 73. F. Gramer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - VONEŠ Jakub, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů