D. Šerý 23. (p.)
R. Dalík 89.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec zvládl porazit Polnou


Branky


23. D. Šerý (p.) , 89. R. Dalík
13

Všechny body zůstaly v Humpolci, a to když domácí zvládli porazit Polnou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šerý poslal Humpolec do vedení

Sapeláci vstoupili do utkání aktivně, dobře kombinovali, jejich akce však končily na šestnáctce domácích. Ve 23.minutě křižující Boháček zasáhl při odkopu i nohu protihráče, následoval pokutový kop, který proměnil Šerý - 1:0. Sapeláci ve svém úsilí nepolevili, pokračovali v kvalitním výkonu a byli stále nebezpečnější. V největší šanci první půle se neprosadil Szabó, který po uvolnění Maškem šel sám na gólmana Kříže, jeho placírka však minula o milimetry levou tyč domácího gólmana.

Ve 49. minutě pálil z šestnáctky Dvořáček, jeho střela se však nevešla mezi tři tyče. V 53. minutě centroval do šestnáctky Brabec, před zakončujícím Szabó vše zachránil domácí stoper. V 57. minutě domácí gólman vyrazil přímý kop Dvořáčka. V 71. minutě vyslal Reiterman do sóla Szabó, ani teď se skóre nezměnilo. V závěrečných minutách hráli Sapeláci v defenzivě na velké riziko, chtěli vyrovnat, dvě velké možnosti měl Kozojed, v obou případech výborně zasáhl domácí gólman. V 86. minutě předvedl výborný zákrok Koubek, když vyrazil pumelici domácích zpoza šestnáctky. Přišla předposlední minuta utkání, Sapeláci ztratili míč a humpolečtí využili přečíslení ke vstřelení druhého pojišťovacího gólu, jehož autorem byl Dalík.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Naši hráči dnes předvedli velmi dobrý výkon a dokázali, že fotbal hrát umí. Byli jsme lepším týmem, bohužel jsme neproměnili svoje šance a tak odcházíme poraženi, i když se vztyčenou hlavou.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - J. Málek [-] (59. T. Kopic [-] ) , J. Skryja [-] (65. M. Podoba [-] ) , P. Štěpán [-] , J. Pikl [-] (80. J. Benáček [-] ) , D. Maršík [-] , R. Dalík [-] , D. Šerý [-] , M. Pecha [-] , D. Alt [-] , T. Vrátný [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] , P. Mašek [-] (69. T. Reiterman [-] ) , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] , J. Szabó [-] (74. P. Tržil [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] (67. P. Fišer [-] ) , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , P. Kozojed [-]

ŽK: 57. M. Pecha , 63. J. Skryja - 31. P. Navrátil .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DOSKOČIL Pavel, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích