1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky vezou z Pelhřimova bod


Branky


13

Střet dvou týmů z poklidného středu tabulky přinesl remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubský poslal hosty do vedení

Na začátku utkání byla vidět menší převaha domácího týmů, ale nic nevedlo ke vstřelenému gólu. Z branky se ale radoval sektor hostů. Ve 24. minutě se dostal balón k volnému Dubskému, který o tyč dostal balón za Sochorova záda. Za tři minuty přišla šance na vyrovnání. Po nedorozumění gólmana Fialy a hostující obrany se dostal balón k Mazáčovi, který ale trefil pouze tyč. Ve 30. minutě se řítil sám na bránu Tůma, udělal kličku gólmanovi, ale jeho pokus dokázal Šmík vykopnout z čáry.

Bumbálek vyrovnal v 84. minutě

Ve druhé půli se domácí hnali za vyrovnáním, ale okříšská defenziva pracovala perfektně. I na druhé straně se Okříšky pojišťující branky nedočkaly. V 84. minutě přišlo vyrovnání. Homolka vyslal do vápna centr, který se dostal ke střídajícímu Bumbálkovi a vyrovnal na 1:1. Okříšky v příštím kole přivítají rezervu Meziříčí, Pelhřimov se doma utká se Speřicí.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
J. Sochor [-] - A. Vejsada [-] (71. J. Bumbálek [-] ) , J. Chadim [-] , M. Šimák [-] (83. D. Zajíček [-] ) , J. Homolka [-] - T. Mazač [-] , D. Poul [-] , T. Jeřábek [-] , J. Vlk [-] - V. Poul [-] , T. Mazanec [-] (80. D. Novák [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Binka [-] , R. Tůma [-] (80. J. Tekal [-] ) , F. Rampír [-] (71. P. Molák [-] ) , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] (92. L. Mašek [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

ŽK: 58. T. Jeřábek , 61. J. Vlk , 73. M. Šimák , 85. D. Novák - 59. R. Tůma , 82. V. Němec , 93. P. Molák . ČK: 86. T. Jeřábek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PORUPKA František - VONEŠ Jakub, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích