Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bystřice se dostává na první místo


Branky


14

Zaváhání Humpolce využila Bystřice, která si poradila s Ledčí 1:4 a dostala se na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící úvod Bystřice

Bystřičtí hráči začali velice dobře. Pokud nějaký fanoušek přišel na utkání po šesté minutě, tak musel litovat, jelikož Bystřice již vedla 0:2, díky trefám Malého a Sklenáře. Smrtící úvod. Domácí se však nevzdali a i oni začali být nepříjemným soupeřem, avšak žádná z vytvořených šncí nevedla ke střelenému gólu.

Hosté si vítězství pohlídali

V 56. minutě se Bystřice dostala díky trefě Mezníka do třígólového vedení, zdálo se být rozhodnuto, ale o minutu později se přeci Ledeč dočkala, k míči se dostal Toula a snížil na 1:3. Touto brankou nebylo skóre uzavřeno, to uzavřel v 60. minutě Sodomka a vrátil hostům tříbrankové vedení, které vydrželo do konce zápasu. Ve 22. kole se Ledeč představí na hřišti třetí Chotěboře a Bystřice doma přivítá soupeře z druhého konce tabulky, Jaroměřice.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - O. Martinek [-] (88. M. Turek [-] ) , J. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] (19. J. Voplakal [-] ) , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] , R. Kuja [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - M. Mezník [-] , P. Sodomka [-] (86. Z. Černý [-] ) , T. Padrtka [-] (82. D. Zítka [-] ) , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] , T. Vařejka [-] , T. Samek [-] (75. D. Čech [-] ) , P. Blaha [-] , J. Smolík [-]

ŽK: 41. J. Pešek , 72. M. Toula , 80. R. Kuja - 43. P. Sodomka , 73. M. Malý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jan - HAVLÍN Marek, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Herbrych

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: remíza

Tady bych si tu remízu spíš přál než abych ji tipoval. Ledeč se dokáže po nevydařených výsledcích zvednout a obere Bystřici, tak jako nás v prvním kole. Budou to mít ale těžké, neboť Bystřice hraje ve skvělé formě.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích