Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby úspěšnější rezerva Telče


Branky


0

Domácí celek trápí koncovka, naopak rozjetá Telč ''B'' dále udržuje neporazitelnost. Sousedské derby bývá často příjemně vyhrocené a tak si diváci vždy přijdou na své. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal lépe pro hosty, když se už v 6. minutě poprvé trefil síť hostující Smejkal. Domácí se nemohli dostat vůbec do zápasu a kazili mnoho lehkých přihrávek. Po chybách v třešťské obraně se dostal mnohokrát do zakončení Hejda Roman, ale pro tento zápas si obul špatné střelecké kopačky a jeho pokusy končily v náručí domácího brankáře Kousala nebo mimo jeho svatyni. Ve 33. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Nechvátal a tečovanou střelou navýšil náskok hostů. Domácí v prvním poločase v podstatě neohrozili Mašteru žádnou vážnější šancí a tak se šlo do kabin za dvoubrankového náskoku hostů.

Domácí po přestávce udělali změny v poli, kdy unaveného Veselého vystřídal Lupač. Domácí začali druhý poločas o mnoho lépe než ten první a do slibné šance se dostal Vondrák, ale nedal. A když se neujala ani pěkná střela Laciny v 55. minutě, otěže zápasu opět převzali hosté. Nejprve Hejda Roman postupoval sám na Kousala snad třikrát během dvou minut, ale Hejda prostě branku vstřelit snad ani nechtěl. Domácím stále žila naděje na vyrovnání, která se umocnila ještě více v 76. minutě, když si čerstvý hráč Třeště ''B'' Šebesta naběhl za obranu na pěkný centr Laciny a prostřelil Mašteru. Hosté najednou byli pod tlakem a vyrovnání viselo na vlásku. Bohužel ale přišlo v 84. minutě velké zaváhání domácí obrany a to potrestal střelou do odkryté branky Hejda Roman, který se tak konečně dočkal gólu. O tři minuty později zhasly šance domácích na vyrovnání úplně, když se trefil podruhé v zápase Nechvátal. Domácí měli ještě v samém závěru možnost kosmetické úpravy skóre, když zahrávali pokutový kop. Bohužel se potvrdilo pravidlo, že na penaltu by neměl chodit faulovaný hráč a Šebesta, na kterého písknul rozhodčí Šuhaj faul, trestuhodně přestřelil Mašterovu branku. Rozhodčí poté zápas ukončil s jasným výsledkem pro hosty 1 : 4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť B
Jan Hašek, trenér TJ Slavoj Třešť ''B'': Telč byla od prvních minut jasně lepším celkem. Nás může těšit to, že jsme alespoň na pár minut zkusili zápas zdramatizovat.

SK Telč B
Ladislav Matys, kapitán Telče ''B'': Po nedobrém výkonu jsme si připsali tři body. Bohužel z pozice hrajícího trenéra nemám koho chválit, možná snad Maštyho v bráně. V jednu chvíli nás domácí jasně přehrávali, ale my naštěstí dali třetí branku a zápas v podstatě rozhodli.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť B
J. Kousal [-] - P. Kubala [-] , D. Pešta [-] , T. Veselý [-] (46. L. Lupač [-] ) , R. Krch [-] - J. Krejčí [-] , L. Wiederlechner [-] (60. J. Šebesta [-] ) , J. Pittner [-] , M. Lacina [-] - M. Vondrák [-] , P. Páral [-]

SK Telč B
J. Maštera [-] - L. Matys [-] , J. Kotrba [-] , M. Slabý [-] , D. Fortelný [-] - T. Havlík [-] , R. Mikeš [-] , R. Nechvátal [-] , J. Beňo [-] (86. K. Kokejl [-] ) - L. Smejkal [-] (67. D. Hejda [-] ) , R. Hejda [-]

ŽK: 21. J. Beňo , 79. R. Hejda , 83. T. Havlík , 89. L. Matys .
Hráči zápasu: J. Kousal - R. Nechvátal , J. Maštera .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.