Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si rozdělila body s Polnou


Branky


20

Chotěboř v rámci 18. kola přivítala Polnou, se kterou nakonec remízovala 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná šla do vedení

Již v šesté minutě přiklepl Szabó míč na šestnáctce Petru Navrátilovi a ten krásně vypálil do šibenice domácí svatyně, gólman se poprvé vyznamenal a vyrazil střelu na rohový kop. O minutu později házel Brabec dlouhý aut, Mašek hlavou míč prodloužil na Matějíčka, který bohužel v tutovce na malém vápně selhal a branku přestřelil. V 15. minutě si naběhl na dlouhý pas Kozojeda Kuba Szabó, přešel přes jednoho obránce, potom přes druhého, který jej zezadu srazil a sudí Straka nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Dvořáček. Sapeláci kontrolovali hru a domácí poprvé ohrozili branku až ve 26 .minutě, kdy střelu z dvaceti metrů s přehledem zlikvidoval Koubek. První půle tedy skončila jednobrankovým vedením hostujícího týmu, což bylo po jeho průběhu hodně málo.



 

Dělba bodů v druhé půli

Druhá půle až do 56. minuty probíhala v poklidu a bez šancí na obou stranách. Ve zmíněné minutě vyslali domácí do šestnáctky centr, Koubek ho v pohodě stáhl, ale bohužel mu později vypadl a domácí Dvořák to měl hodně jednoduché a vyrovnal. O deset minut později domácí utkání otočili, kdy se prosadil Odvářka. Hráči Sapeli však nemínili utkání po nepříznivém průběhu zabalit a pokračovali v kvalitním výkonu. V 73. minutě připravil výborně hrající Brabec tutovku pro Szabóa, ten se rozhodl gólmana obstřelit, ale gólman Dobrovolný skvěle zasáhl. O minutu později po rohu Dvořáčka zakončil v dobré pozici Vacek nad domácí branku. V 78. minutě bylo opět vyrovnáno, a to díky Matějíčkovi. Sapeláci chtěli utkání rozhodnout ve svůj prospěch, bohužel Brabce vychytal Dobrovolný a Tržil netradičně hrající na hrotu po pěkné kombinaci ve výhodné pozici branku Chotěboře přestřelil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Do utkání jsme nastoupili v novém složení obrany, která v utkání pracovala velmi dobře. Celý tým předváděl poctivý fotbal, výborně kombinoval a vytvořil si spoustu šancí. Dokázali jsme se vyrovnat s velmi důraznou (místy až přes hranici) hrou domácích, kteří si nedokázali vůbec nic vypracovat (první gól byla naše hrubka, druhý dali po neodpískaném faulu, jinak si chotěbořští nevypracovali jedinou loženku). Utkání se hrálo na výborném terénu a to naší hře svědčilo.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , P. Ďoubal [-] (31. T. Hromádka [-] ) , J. Hlaváček [-] , T. Keller [-] - J. Hlaváček [-] (78. M. Moravec [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Somerauer [-] , O. Bělovský [-] - M. Odvářka [-] , P. Hanousek [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Mašek [-] (78. M. Špendlíček [-] ) , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] , J. Szabó [-] (83. P. Tržil [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] (72. P. Fišer [-] ) , M. Boháček [-] , P. Matějíček [-] , J. Vacek [-] , P. Kozojed [-]

ŽK: 64. P. Hanousek - 39. M. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRAKA Karel - ŠULA Petr, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Herbrych

Expert: Jan Tekal
Tip experta: výhra domácích

Chotěboř musí ustrážít střelce Szábóa a prosadit se přes zkušenou, ale pomalejší obranu Sapeli.

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Očekávám že 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu - FC Chotěboř | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Po boji domácí urvou 3 body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích