Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov ''B'' bere tři mokré body


Branky


0

Deštivé sobotní odpoledne nabídlo střetnutí dvou sousedních týmů. Domácí zlepšili docházku, za to hosté pokračují v neproměňování vyložených šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí Kuntorád zahájil utkání hraného za vytrvalého deště a už od prvních minut bylo jasné, že zápas bude ve znamení neočekávatelných odskoků míče. Do první vyložené šance se však dostali hosté, kdy v 15. minutě postupoval sám na brankáře Vondrák, avšak trefil jen vyběhnuvšího brankáře domácích Radka Příhodu. Neuběhlo ani pět minut a celá situace se opakovala znovu i se stejným závěrem. A když ani druhý útočník hostů Šebesta hlavičkou nezměnil skóre, přišla na řadu šance domácích, která poslala domácí do vedení. Po nedorozumění v obraně hostů dorazil míč do odkryté branky Michal Příhoda – 1:0. Hosté dokázali vyrovnat skóre těsně před odchodem do šaten, když přízemní křižnou střelou vyrovnal Pittner 1:1. 

Ve druhém poločase déšť i nadále skrápěl stonařovské hřiště. Se zhoršujícími se podmínkami se nejlépe vypořádal střelec Lang, který postupně zasadil tři hřebíčky do třešťské rakve a vystřelil tak svému týmu tři body. Hostům se v posledních minutách podařilo jen kosmeticky upravit skóre, a to dorážkou před domácí brankou, kterou měl na svědomí Sedláček. Domácí si zaslouženě připsali vítězství a hosté tak nadále pokračovali ve stejném scénáři „nedáš – dostaneš“. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov B
Michal Příhoda, útočník Stonařova ''B'': Hosté nám svými neproměněnými šancemi darovali tři body. Langoš naštěstí obul střelecké kopačky.

TJ Slavoj Třešť B
Stanislav Petr, trenér TJ Slavoj Třešť ''B'': Nevím, co se s námi v poslední době děje. Máme spoustu šancí, ale branky nedáváme. Snad se to v příštím kole již otočí.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov B
R. Příhoda [-] - Z. Štancl [-] , D. Urbánek [-] , M. Turoň [-] , P. Linhart [-] - R. Škrdla [-] , P. Rychlík [-] , J. Semerád [-] , M. Schneider [-] - M. Příhoda [-] , P. Lang [-]

TJ Slavoj Třešť B
J. Jindřich [-] - J. Novák [-] , P. Kubala [-] , D. Pešta [-] , J. Krejčí [-] - M. Kozák [-] (58. L. Wiederlechner [-] ) , J. Pittner [-] , O. Sedláček [-] , L. Lupač [-] - M. Vondrák [-] , J. Šebesta [-] (46. J. Vrátil [-] )

ŽK: 77. P. Lang - 35. J. Krejčí , 86. P. Kubala .
Hráči zápasu: P. Lang .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.