8:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč ''B'' dotahuje postupové místo


Branky


13. R. Hejda , 17. J. Beňo , 33. M. Švec , 46. J. Maštera , 48. L. Matys , 55. R. Hejda , 68. R. Hejda , 83. R. Mikeš
0

Domácí se derou na postup a v sousedském derby se střetli s Mrákotínem. Tomu se na venkovních hřištích moc nedaří a to potvrdili i na mokrém hřišti v Telči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vodou nasáklém, ale jako vždy dobře připraveném trávníku, nebylo od začátku pochyb o tom, kdo si připíše do tabulky 3 body. Domácí hráči se dobře pohybovali, byli rychlejší a snažili se o kombinaci zakončenou střelbou. Skóre otevřel po centru Kudláčka domácí kanonýr Roman Hejda. Do přestávky přidali další branky domácích Beňo a Švec. I po přestávce pokračovali domácí v předváděné hře a bylo jen otázkou na jaké výši se skóre zastaví. Další branky přidali Matys, Hejda, Mikeš, znovu Hejda a pokutový kop za faul na Švece proměnil bezpečně brankář Maštera. Hostující mužstvo zachránil od vyšší prohry nestárnoucí brankář Cvach. Hosté využili až v závěru zápasu menší koncentrace domácí obrany, ale své šance neproměnili nebo ztroskotali na domácím golmanovi..



Ohlasy k zápasu


SK Telč B
Láďa Matys, obránce Telče ''B'': Zaslouženě jsme vyhráli. Jako tým teď fungujeme perfektně. Sám jsem k tomu teď osobně přispěl brankou z přímáku do šibenice, což mě těší za celý mančaft.




Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - D. Kudláček [-] (55. M. Slabý [-] ) , Z. Procházka [-] , L. Matys [-] , L. Nosek [-] (55. J. Kotrba [-] ) - M. Švec [-] , J. Beňo [-] , R. Mikeš [-] , T. Havlík [-] (68. D. Hejda [-] ) - D. Fortelný [-] , R. Hejda [-]

SK Mrákotín
F. Cvach [-] - J. Berka [-] , J. Šalanda [-] , M. Kratochvíl [-] , M. Šimek [-] - D. Hajdík [-] , J. Vondrák [-] , T. Šalanda [-] , R. Čeloud [-] - J. Kročil [-] (75. R. Bývalec [-] ) , L. Kučera [-]

ŽK: 49. J. Šalanda .
Hráči zápasu: R. Hejda , J. Maštera .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.