0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky nadělily Koutům čtyřku


Branky


13. R. Tůma , 25. P. Molák , 48. M. Dočekal , 54. R. Tůma
0

I týmu Kout začala jarní sezóna a na jejich hřiště zajížděly Okříšky, které minulý týden remizovaly s Polnou 0:0. Nyní Okříšky vyhrály nad Kouty 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ve 13. minutě ujali vedení

Prvních deset minut nepřineslo žádné větší šance, první přišla ve 13. minutě a hned z toho byl gól. Domácí ztratili na půlce balón, Okříšky poslaly dlouhý nákop na Tůmu, který se tváří v tvář gólmanovi nemýlil - 0:1. Další desetiminutovka se odehrála stejně jako ta první, hrálo se spíše od vápna k vápnu bez větších šancí.  Ve 25. minutě našel Tůma přesným pasem Moláka, který utíkal sám na bránu a zvýšil na 0:2. Veškeré další šance v první půli obou celků končily v rukavicích gólmanů nebo pouze za bránou.

Tůma si připsal i druhou branku

Hned ve 48. minutě zapomněla domácí obrana na Ryšavého, který se dostal s míčem do vápna, kde přihrál Dočekalovi a druhý jmenovaný zvyšil na rozdíl tří branek. I Kouty se dostaly do zakončení, ovšem jejich gólovou radost zkazila píšťalka hlavního sudího. V 54. minutě se míče chopil Tůma, z dálky vystřelil přesně k tyči a připsal si svůj druhý gól v utkání. I přes šance na obou stranách druhá půle už branky nepřinesla a Okříšky tedy vyhrály nad Kouty 0:4.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Cejpek [-] , M. Neumann [-] , F. Coufal [-] , M. Parma [-] , J. Roušar [-] , L. Vařejka [-] (64. A. Dočekal [-] ) , M. Nestrojil [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , J. Štveráček [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , P. Molák [-] (63. M. Zeman [-] ) , R. Tůma [-] (75. O. Dufek [-] ) , I. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] (81. F. Rampír [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , O. Široký [-] , M. Dočekal [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 42. J. Havelka , 85. J. Růžička - 40. O. Široký , 57. P. Molák , 89. M. Zeman .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Dvořák Jan - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.