4:1
(2:1)
13. J. Krejčí (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


16. J. Šandera , 20. L. Hanousek (vl.) , 63. T. Novotný , 75. O. Šandera - 13. J. Krejčí (vl.)
0

Své první jarní utkání sehrál také tým Košetic a Nové Vsi. Sokol Košetice sice v úvodu vedl, ale Nová Ves dokázala utkání čtyřmi góly otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastní góly a obrat během čtyř minut

Hosté šli překvapivě v 16. minutě do vedení, míč si do vlastní sítě srazil Krejčí. Vedení dlouho nevydrželo a již o tři minuty později vyrovnal Šandera a hned ve 20. minutě Nová Ves otočila. Tentokrát si dali vlastní gól i hosté, přesněji Hanousek. Zbylé šance první půle končily pouze nad nebo v náručích gólmanů.

Další dvě branky pro Novou Ves

Sto diváků čekalo na další gól ani ne dvacet minut. V 63. minutě se k míči dostal Tomáš Novotný, prásk a bylo to 3:1. Nová Ves Košetice tlačila a také přišel čtvrtý gól. V 75. minutě upravil na 4:1 střídající Šandera a domácí si tak tímto vítězstvím upevnili páté místo v tabulce



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] (69. J. Nečas [-] ) , T. Novotný [-] , F. Nečas [-] , V. Novotný [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] (82. M. Kuchta [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Ondřejka [-] , J. Havlík [-] , O. Starý [-] (46. O. Šandera [-] )

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - T. Marek [-] (67. Z. Tržil [-] ) , P. Kubů [-] , M. Duba [-] , J. Starý [-] , Z. Suk [-] , D. Bartoška [-] , L. Hanousek [-] , M. Skořepa [-] (30. M. Sovka [-] ) , T. Vejsada [-] , J. Kordík [-]

ŽK: 76. M. Duba , 77. J. Starý , 80. T. Vejsada , 89. Z. Tržil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - HANZL Daniel, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.