Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ROMA Jihlava opět bez bodů


0

Po domácí prohře si chtěli hosté z Kozlova spravit chuť na ROMĚ Jihlava, ale mále tvrdě narazili. Houževnatý soupeř ROMA Jihlava jim byl nejen po celý zápas rovnocenným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do zápasu lépe, když střelec Štěpánek zamířil dvakrát za záda domácího brankáře. Do druhé půle ale domácí zlepšili obranu a soupeře přehrávali. Bohužel neuhlídali kontra brejky soupeře a inkasovali rozhodující rozdílový třetí gól, který dal konečnou podobu výsledku 2:3 pro hosty, kteří si tak nakonec připsali důležité tři body do vyrovnané tabulky. ROMA Jihlava musí zkusit štěstí příště a zlepšit defenzivní fázi.



Ohlasy k zápasu


TJ Roma Jihlava
Dreveňák Zdeněk, vedoucí týmu ROMA Jihlava: Bohužel jsme neuhlídali brejky soupeře a třikrát inkasovali. Zápas také rozhodlo vyloučení Siváka po zbytečných dvou žlutých kartách.




Sestavy


TJ Roma Jihlava
O. Karša [-] - J. Novák [-] , M. Suchý [-] , O. Skála [-] , L. Vystrčil [-] - R. Benda [-] , K. Dreveňák [-] , M. Šivák [-] , F. Longauer [-] - J. Flégr [-] , M. Drevňák [-]


ŽK: 30. M. Šivák , 60. M. Šivák . ČK: 60. M. Šivák .
Hráči zápasu: J. Štěpánek .
Místo: UT - Na Stoupách, Jihlava. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.