3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězila Chotěboř


Branky


0

V sobotu se proti sobě postavily dva týmy z čela tabulky, Chotěboř a Bystřice. Chotěboř zvládla utkání na domácí půdě a vyprovodila Bystřici s výsledkem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř šla v 7. minutě do vedení.

Chotěboř začla utkání velce dobře, když se už v 7. minutě prosadil kapitán Somauer a poslal tak svůj tým do vedení proti prvnímu týmu tabulky. Chotěboř hrála v klidu, bylo znát, že hrají doma, ale svoje vedení zvýšit nedokázala. Ani šance Bystřice nekončily v Dobrovolného síti, jejich pokusy končily v gólmanových rukavicích nebo mimo bránu.

Domácí přidali další dva góly

Veškeré šance Bystřice na bodový zisk a udržení prvního místa utnul Hanousek. Zkušený chotěbořský hráč s jedenáctkou na zádech se prosadil hned dvakrát. Nejprve se fanoušci radovali z jeho trefy hned ve 47. minutě a v síti skončila i jeho další střela, ta z 68. minuty. Domácí mohli přidat další branky, ale bystřické obranné řady nedovolily větší příděl.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Keller [-] , P. Ďoubal [-] , M. Čáp [-] , J. Hlaváček [-] - P. Chlad [-] , J. Hlaváček [-] , M. Somerauer [-] , F. Janda [-] (84. V. Janda [-] ) - P. Hanousek [-] (86. M. Rychlý [-] ) - O. Bělovský [-] (68. M. Moravec [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - P. Blaha [-] , M. Mezník [-] , P. Sodomka [-] (59. T. Samek [-] ) , D. Čech [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] (79. D. Buršík [-] ) , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , T. Padrtka [-] (89. T. Pačiska [-] )

Počet diváků: 134. Rozhodčí: PORUPKA František - PAVLAS Jiří, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.