2:2
(0:1)
14. T. Mazač (vl.)
71. J. Vopršal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov doma remizoval s Přibyslaví


Branky


47. T. Mazanec , 79. J. Homolka - 14. T. Mazač (vl.) , 71. J. Vopršal (p.)
0

I pelhřimovské hráče vyslaly nepříznivé podmínky na jejich umělou trávu, kam zavítali hosté z Přibyslavi. Hosté šli dvakrát do vedení, ale vždy dokázal Pelhřimov vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslav šla po vlastním gólu do vedení

Během prvního poločasu byla lepším týmem na hřišti Přibyslav, která se již ve 14. minutě ujala vedení, když si vlastní branku střelil Mazač. Hosté mohli své vedení navýšit, ale jejich pokusům dokázal pelhřimovský gólman Dvořák úspěšně čelit. Další gól již nepadl a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Pelhřimov dokázal dvakrát vyrovnat

Do druhé půle vstoupil úplně jiný Pelhřimov než v prvním poločase. Domácí začali velice aktivně, a to se vyplatilo ve 47. minutě, když se svoji střelou prosadil Mazanec. Pelhřimov byl silně nabuzený a hnal se za vítězstvím, což ale zkomplikovala nařízená penalta v 71. minutě. Míč si na penaltový puntík postavil přibyslavský Vopršal a vrátil hostům zpět vedení. Vedení ale dlouho nevydrželo. V 79. minutě se individuální akcí blýskl Homolka a vyrovnal na 2:2. Závěrečný tlak Peelhřimova již branku nepřinesl.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - A. Vejsada [-] , J. Chadim [-] , M. Šimák [-] , J. Homolka [-] - T. Mazač [-] , J. Bumbálek [-] (77. J. Vlk [-] ) , D. Poul [-] , V. Poul [-] (67. D. Rážek [-] ) - T. Jeřábek [-] , T. Mazanec [-] -

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Votava [-] , J. Pospíchal [-] (89. J. Bačkovský [-] ) , M. Korel [-] , J. Flekal [-] , J. Eis [-] (55. J. Sibera [-] ) , L. Vykoukal [-] , S. Pochop [-] , J. Vopršal [-] , M. Krčál [-] , L. Adamec [-] (83. A. Vostál [-] )

ŽK: 75. D. Rážek , 86. J. Vlk - 43. J. Eis , 47. M. Votava , 79. L. Adamec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - PETRLÍK Ladislav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.