Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 14:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatí na závěr zmasakrovalo Vitějovice a už se těší na I.B


Branky


5

Co dodat k tomuto utkání. Domácí nastříleli tolik branek co je hráčů na hřišti a postup tak ztvrdili dvoucifernou výhrou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Vitějovičtí přijeli jen dohrát soutěž a tak to taky vypadalo. Záblatský tým si zastřílel, když si čtvrhodiny seřizoval miřidla a potom to začalo. Od 16. minuty to se trefil L. Lukeš a jelo se, ve 21. minutě V. Sova za svou dobrou sezónu se připomněl, že góly dávat umí. Hosté nekladli odpor a tak ve 27. minutě M. Janošťák a ve 29. D. Lachkovič dali zápasu klid a pohodu. Nebyl to však konec. M. Vorlíček si vzpomně na doby, kdy sázel jeden gól za druhým, M. Mráz proměňuje pokutový kop a vše končí ten, co poločas brankově načnul, J. Lukeš. Sedm kulí jako v Sarajevu a je poločasu konec.

 

   Druhý poločas se jen dohrává a závěrečné dění pro letošní rok v okresním přeboru dokončují v 65. minutě J. Růžička, nejlepší hráč domácích celé sezóny korunuje svůj velký rok. Hned po něm M.Vorlíček svým druhým zásahem. Poslední čtvrhodinu začal brankou F. Kolda, aby dvě minuty vše ukončil opět J.Lukeš, který tak zkompletoval hattrick.

 

   Domácí se rozloučili se soutěží skvěle a věřme, že nyní v krajské I.B třídě vydrží déle než jeden rok.

 

AUTOR: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Vorlíček [-] , M. Janošťák [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , P. Hrabák [-] , V. Sova [-]

TJ Vitějovice
R. Doubek [-] - R. Černý [-] , Z. Bednář [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , L. Královský [-] , J. Mikeš [-] , M. Říha [-] , J. Doubek [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁŠA Richard - VORLÍČEK Michal (N), KLEIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích